"Jelgavas studentu" varēs satikt izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2014", kur Zemgales stendā prezentēs 2014.gada tūrisma aktualitātes Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Stendā varēs satikt Jelgavas studentu, nogaršot vietējo mājražotāju produkciju, kā arī izmēģināt veiksmi laimes rata griešanā un iegūt balvas. Pie Zemgales stenda būs piestājusi pēc seno vikingu parauga veidotā liellaiva "Namejs", kuru kapteinis izrādīs ikvienam interesentam.

Liellaivas "Namejs" piestātnē varēs iepazīties ar plašo Zemgales tūrisma produktu piedāvājumu. Jelgavas pilsēta, Jelgavas novads un Ozolnieku novads prezentēs šī gada tūrisma aktualitātes, īpaši izceļot sezonas jaunumus – gastronomisko tūrismu un izbraucienus pa Lielupi un Driksu ar 12 metrus garo un divarpus metrus plato liellaivu "Namejs".

Izstādē "Balttour 2014" atdzīvosies skulptūra "Jelgavas students", kas ikdienā atrodas Jelgavā, Mītavas tilta pakājē. Jelgavnieki zina, ka pieskaršanās studenta lietussarga spieķim nes veiksmi. Iespējams, tā palīdzēs tikt pie balvas, jo stendā noteiktās stundās varēs griezt laimes ratu un, atbildot pareizi uz jautājumiem, iegūt ielūgumus uz Jelgavu un Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kā arī citas balvas. Radošajā nodarbībā Jelgavas piestātnē apmeklētāji varēs izgatavot piespraudi vai atstarotāju latvju spēka zīmju formā.

Izstādes apmeklētāji varēs nobaudīt gardo un veselīgo maizes produkciju no uzņēmuma "Svētes maize", degustēt saldās un smaržīgās karameles, ko gatavo Jelgavā, un citus mājražotāju produktus.

JRTC stendā speciālisti sniegs plašu informāciju par atpūtas un tūrisma iespējām Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. 2014.gada tūrisma piedāvājuma popularizēšanai JRTC ir sagatavojis jaunus tūrisma materiālus – tūrisma avīzi "Jelgava 2014", tūrisma bukletu "Jelgava, Jelgavas novads, Ozolnieku novads", kā arī velomaršrutu karti "Jelgava, Jelgavas novads, Ozolnieku novads".

Ar īpaši gatavotiem priekšnesumiem uz lielās "Balttour 2014" izstādes skatuves uzstāsies popgrupa "Noslēpums", deju kolektīvi "Laipa" un "Ozolnieki", Jelgavas novada deju kolektīvi un Ozolnieku novada pūtēju orķestris.

Paralēli izstādei "Balttour 2014" Jelgavā jau 16. reizi notiks Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls, kas aizvedīs uz īstu ledus Brīnumzemi. Tajā 30 mākslinieki no astoņām valstīm veidos skulptūras no 70 tonnām ledus. Lai iejustos Brīnumzemē, pie ieejas izstāžu zālē interesenti varēs nofotografēties pie īpašās ledus skulptūras.

Zemgales tūrisma piedāvājuma popularizēšana kopējā Zemgales stendā izstādē "Balttour 2014", pēc vairāku gadu pārtraukuma, izdevusies apvienojoties kopīgām idejām un finansiālam atbalstam no 22 Zemgales pašvaldībām. Laipni aicināti iepazīt Zemgales un Jelgavas tūrisma piedāvājumu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16590714sec.