Audi un Volkswagen kļūst par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada oficiālo auto

Audi un Volkswagen zīmoli uzsākuši partnerību ar nodibinājumu Rīga 2014, kļūstot par  Eiropas kultūras galvaspilsētas gada oficiālo auto.

Sadarbības ietvaros Audi un Volkswagen  zīmoli nodrošinās transporta pakalpojumus Eiropas kultūras galvaspilsētas uzaicinātajiem augsta ranga viesiem, kā arī Rīga 2014 komandai, kas palīdzēs tai pildīt organizatoriskos jautājumus.

Mūsu visu spēkos ir tas, lai 2014. gads kļūtu par Latvijas kultūras izcilības apliecinājumu visplašākajā mērogā un, nenoliedzami, arī mēs, kā Latvijas tirgus līderi savā jomā, vēlamies atbalstīt šo projektu.

Mūs uzrunāja nodibinājuma Rīga 2014 vadītājas Diānas Čivles paustais: "Eiropas kultūras galvaspilsētu programmu raksturo divi būtiski jēdzieni – stabilitāte un ilgtermiņš", kas precīzi atbilst abu mūsu pārstāvēto zīmolu stratēģijai. Audi un Volkswagen zīmolu būtība ir ilgtspējīga attīstība, kuras pamatā ir kvalitāte, precizitāte, uzticamība, kompetence, tehnoloģijas un, protams, atbildība pret patērētāju.

Kā pauž Volkswagen zīmola vadītājs Latvijā Māris Jansons: "Volkswagen misija ir atbalstīt pasākumus, kuri Latvijas vārdu nes pasaulē un stiprina mūsu vērtības. Mums ir tas gods būt par daļu no Rīga 2014 projekta, jo kultūra pieder tautai un mēs pārstāvam Volkswagen (tulkojumā no vācu valodas - Tautas auto) ".

Savukārt, Ilze Grase Ķibilde, Audi zīmola vadītāja Latvijā, atzīmēja: " Audi un kultūra ir nešķirami jēdzieni. Jau gandrīz 25 gadus ražotājs ir slavens ar mūzikas festivālu "Audi Summer Concerts", kas norisinās Audi rūpnīcas pilsētā Ingolštatē un reģionā. Audi vārdā nosaukta jauniešu kora akadēmija un Audi filharmonija "Wind Ensemble". Tāpat nu jau vairāku gadu garumā Audi zīmols asociējas ar Berlīnes filmu festivālu, līdz ar to mūsu dalība Rīga 2014 projektā ir tikai likumsakarīga."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45476317sec.