Sievietēm viņu svētkos Rīgas Centrāltirgus sarūpējis pārsteigumu

Sestdien, 2014.gada 8.martā, Rīgas Centrāltirgus visām apmeklētājām sarūpējis sirsnīgus un krāšņus pārsteigumus. No pulksten 11.00 līdz 14.00 Nēģu laukumā notiks svētku koncerts un dāmas saņems krāšņus uzmanības apliecinājumus, taču sakņu paviljonā notiks franču konditoru meistardarbnīca.

"Centrāltirgū vislabāk redzams, ka tieši sievietes ļoti bieži rūpējas par gardu maltīti, cenšoties atrast labākos produktu, ar kuriem lutināt savu ģimeni un vīriešus, un tāpēc ne tikai šajā, bet arī citās dienās sievietes ir jālutina ar patīkamiem pārsteigumiem. Mēs ceram, ka 8.martā mums tas izdosies," par saviem novērojumiem un iecerēm stāsta RPAS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Sestdien no pulksten 11.00 līdz pat 14.00 mūziķi Ivo Grīsniņš-Grīslis, Mārtiņš Ruskis, Mārtiņš Jātnieks un Rihards Lībietis iepriecinās ikvienu apmeklētāju ar skaistām dziesmām, turklāt dāmas saņems krāšņus pārsteigumus.

Tajā pašā laikā sakņu paviljonā raidījuma "Garšīgi dzīvojam" virtuvē būs franču konditoru meistardarbnīca, kurā notiks D’Artanjana un trīs musketieru dzimtajā pusē – Gaskoņā (Francija) – dzimušā "Franču maiznīca" īpašnieka Bernāra Laranē un franču konditora Arno Dibuā paraugdemonstrējumi un padomi, kā arī pagatavoto gardumu degustācijas.

8.martā visi pasākumi būs bez maksas un ikviens ir laipni gaidīts pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, iegūt iedvesmu un patīkamas emocijas.

Uz tikšanos krāsainākajā vietā Rīgas sirdī – Rīgas Centrāltirgū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9944191sec.