Rīgu apmeklēs viena no populārākajām ceļojumu blogerēm pasaulē

No 14. līdz 22.martam Rīgā viesosies tūrisma bloga www.lesleycarter.wordpress.com autore Leslija Kārtere (Lesley Carter) no ASV. Viņas bloga apmeklētāju skaits, kas sasniedzis jau 27 miljonus skatījumu, un unikālo apmeklētāju rādītāji ierindo viņu starp TOP 10 tūrisma blogeriem pasaulē.

Vizītes laikā L. Kārtere iepazīs Rīgu, tās vēsturi, arhitektūru, mākslu, virtuvi, un, protams, Rīga 2014 programmu - tās ietvaros apmeklēs koncertus, izstādes un dažādus citus pasākumus.   

Kā stāsta Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča, "blogere L. Kārtere ik gadu izveido vēlmju sarakstu, kas ietver visu, ko autore vēlētos gada laikā realizēt, redzēt, izbaudīt, un kā viena no pirmajām lietām šogad šajā sarakstā bija apmeklēt Rīgu. Ņemot vērā lielo lasītāju auditoriju visā pasaulē, ko iespējams uzrunāt, uztvēram to kā lielu pagodinājumu uzņemt Lesliju Rīgā. Blogs ir lieliska platforma, kurā brīvā un visiem saprotamā veidā dalīties ar personīgo pieredzi un sniegt padomus lasītājiem par konkrētajā pilsētā piedzīvoto un redzēto. Domāju arī, ka mūsdienās nevienu nav nepieciešams pārliecināt par interneta nozīmi cilvēku ikdienā."

L. Kārteres blogu ik mēnesi apmeklē viens miljons interesentu no vairāk nekā 175 pasaules valstīm, no kuriem 100 000 mēnesī ir unikālie lietotāji. Kopējais bloga apmeklētāju skaits ir sasniedzis 27 miljonus.

Blogere par gūtajiem iespaidiem dalās ne vien savā blogā www.lesleycarter.wordpress.com, bet arī dažādos sociālajos tīklos – Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube u.c., kuru sekotāju skaits ir lielāks nekā 40 tūkstoši.

L. Kārtere ir arī Bucket List Publications īpašniece un redaktore, kas ir piedzīvojumu ceļojumu vietne. Tās auditorija ir cilvēki, kuri vēlas atklāt ko jaunu, unikālu un piedzīvojumiem bagātu. Pēdējo divu gadu laikā blogere ir sadarbojusies ar vairākiem populāriem tūrisma, ēdināšanas un piedzīvojumu uzņēmumiem.

Vizītes sadarbības partneri: Tūrisma Attīstības Valsts aģentūra, Rīga 2014, Air Baltic, Dome hotel, Radisson BLU u.c.

Vairāk informācijas par blogu un tā autori:

www.bucketlistpublications.com

lesleycarter.wordpress.com

PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam - labi tūristam".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07376695sec.