Atraktīvie Big Al & The Jokers kopā ar Ievu Kerēvicu aicina uz tūres noslēgumu Rīgā

Pagājis gads kopš dzīvsepriecīgās rokenrola grupas Big Al & The Jokers dibināšanas, kuru grupa atzīmē ar koncertu tūri pa Latvijas pilsētām. Pēc viesošanās Latvijas reģionos atraktīvais lietuvietis Aļģirdas Šuminskas un dziedātāja Ieva Kerēvica aicina uz tūres kulmināciju svētdien, 6. aprīlī pulksten 19.00 Rīgā, kinoteātrī Splendid Palace.

Koncertā uzstāsies 9 atraktīvi puiši: pie klavierēm - grupas mākslinieciskais vadītājs, virtuozais pianists Romāns Vendiņš, bungas spēlēs dzīvā leģenda Villijs Strods, ģitāra - Juris Skrajāns, savukārt pie kontrabasa vienmēr labvēlīgais Pēteris Liepiņš.  Pūtēju rindās - saksofonisti Eduards Raubiško un Zintis Žvarts, trompete - Sandris Skeranskis, trombons - Uldis Ziediņš. Un, protams, grupas "seja" un kvalitātes zīme – kolorītais dziedātājs Aļģirdas Šuminskas jeb Big Al! Šajā koncertā, tāpat kā visā tūrē īpašā viesa statusā pazīstamā dziedātāja Ieva Kerēvica.

Īstenībā šis kolektīvs Latvijā ir iemantojis atzinību un baudījis pelnītu mīlestību jau samērā ilgu laiku. Vairāk kā 10 gadus kolektīvu vienoja nosaukums Keksi, taču pērn nelielu izmaiņu rezultātā kolektīvā harmoniski iekļāvās brīnišķīgais mūziķis – kontrabasists Pēteris Liepiņš un mūziķi mainīja grupas nosaukumu uz Big Al &The Jokers, turpinot savu ceļu ar jaunu un radošu sparu.

Big Al & The Jokers ir viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll skaņdarbu interpretācijas.

Skatītājus gaida "dzīvs", augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kuru grupas mūziķi spēj radīt unikālā veidā uz jebkuras skatuves un jebkuras auditorijas priekšā neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs - www.bilesuparadize.lv/events/perf/7105. Vairāk informācijas mājas lapā www.jokers.lv un grupas profiles sociālajos tīklos Facebook - www.facebook.com/BigAlTheJokers un draugiem.lv - www.draugiem.lv/jokerslv.

Paldies koncerttūres atbalstītājiem - radio SWH un SWH+, portāliem Apollo, draugiem.lv, kasnotiek.lv, Travelnews.lv, 1188 un viesnīcai Roja.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23258901sec.