EkselenceRīga 2014 oficiālais saldējums Latvijā un ārvalstīs

29. aprīlī tika svinīgi atklāta Eiropas kultūras galvaspilsētas kultūras vasarnīca "Esplanāde 2014". Tās laikā Rīgas vicemērs Andris Ameriks, nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle un AS  "Rīgas piena kombināts" (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs prezentēja oficiālo Rīga 2014 saldējumu – Ekselence uz kociņa dubultā šokolādes pārklājumā.

"Esam gandarīti, ka arī uzņēmēji atrod radošus veidus kā iesaistīties Rīga 2014 norisēs. Īpašie Ekselence saldējumi ir labs piemērs šādai veiksmīgai sadarbībai, kas vienlaikus priecē rīdziniekus un pilsētas viesus un popularizē Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas vārdu pasaulē," pauž nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle.

Oficiālais Rīga 2014 saldējums būs nopērkams Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltikrievijā, Kazahstānā un Azerbaidžānā. Līdz gada beigām plānots pārdot vairāk nekā 3 miljonus vienību Ekselence uz kociņa dubultā šokolādes pārklājumā.

"Šis ir tehnoloģiski izsmalcinātākais un reizē viens no iecienītākajiem Ekselence saldējuma veidiem. Tādēļ tieši šis produkts ir cienīgs nest Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas vārdu. Ekselence dubultā šokolādes glazūrā iepriecinās ne tikai visus kultūras mīļus un saldējuma cienītājus Latvijā un ārvalstīs, bet būs arī gardākais Rīgas kultūras galvaspilsētas suvenīrs un reklāmas nesējs," papildina N.Staņēvičs.

Rīga 2014 oficiālais saldējums Ekselence uz kociņa dubultajā šokolādes pārklājumā pieejams ar trīs veida mērcēm – karameļu, ķiršu un granātābolu/ aveņu. Saldējums ir ražots tikai no Latvijas piena un krējuma, iepakots izsmalcinātā papīra kastītē un atpazīstams pēc Rīga 2014 logotipa uz tā.

Eiropas kultūras galvaspilsētas kultūras vasarnīcas "Esplanāde 2014" atklāšanas laikā savu iecienītāko oficiālā Rīga 2014 saldējuma garšu izraudzījās Rīgas vicemērs Andris Ameriks – Ekselence granātābolu /aveņu, nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle – Ekselence ķiršu, AS "Rīgas piena kombināts" valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs – Ekselence karameļu.

Esplanāde 2014 strādās no 29. aprīļa vakara līdz 5. oktobrim katru dienu no pulksten 12.00 līdz pulksten 20.14 (vai līdz pasākuma beigām).

Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu organizē nodibinājums Rīga 2014 sadarbībā ar valsts, pašvaldības un nevalstiskajām kultūras organizācijām, radošajām apvienībām. Programmu finansē Rīgas dome, Kultūras ministrija un Eiropas Komisija. Rīga 2014 programmas partneris ir Lattelecom, kas arī nodrošina tehnoloģisko atbalstu. Iespēju ikvienam bez raizēm baudīt kultūras vasarnīcas norises un citus Eiropas kultūras galvaspilsētas pasākumus nodrošina Rīga 2014 oficiālais apdrošinātājs ERGO.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44236612sec.