Suņu čempioni pulcēsies «Crufts Riga 2014» un «Rīgas kauss 2014» jau jūnijā

7. un 8. jūnijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskās suņu izstādes "Crufts Riga 2014" un "Rīgas kauss 2014", kopumā pulcējot vairāk nekā 2300 labākos visdažādāko šķirņu suņus no 11 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Baltkrievijas, Norvēģijas, Zviedrijas, Polijas, Krievijas un Rumānijas.

7. jūnijā labākie no labākajiem, graciozākie no graciozākajiem, paklausīgākie no paklausīgākajiem Latvijas un ārvalstu suņiem 10 grupās vairākos ringos sacentīsies par iespēju saņemt sertifikātus dalībai Eiropas lielākajā suņu izstādē "Crufts 2015" Birmingemā, Lielbritānijā. Tikai tie suņi, kuri saņems sertifikātu "Labākais šķirnes pārstāvis" neatkarīgi no tā, vai izstādē konkrētajā šķirnē piedalās viens vai 50 attiecīgās šķirnes suņu, saņems atļauju piedalīties "Crufts" izstādē. Savukārt 8. jūnijā dažādu šķirņu suņi mērosies spēkiem par "Rīgas kausu 2014".

Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente Vija Klučniece stāsta: "Sestdien cīņa par labākā šķirnes pārstāvja titulu ringos būs ļoti sīva, jo pamazām, bet arvien stabilāk, arī mazās Latvijas suņi iekaro savu vietu pasaules suņu elitē. Par to liecina tas, ka šogad "Crufts" izstādē Birmingemā Latvijā izaudzētais grifona šķirnes suns kļuva par labāko savas šķirnes pārstāvi! Tas dod stimulu arī pārējiem suņu audzētājiem cerēt uz veiksmi šajā prestižajā izstādē."

Suņu pasaules retumi Ķīpsalā

Kopumā izstādes pulcēs vairāk nekā 2300 suņus, kuri pārstāvēs 200 šķirnes. Ķīpsalā būs iespējams aplūkot arī tādus retumus kā klamberspanielu, Austrālijas kelpiju, Čehu vilku suni un vēl daudzus citus.

Interesanti suņu prasmju paraugdemonstrējumi

Dienas garumā suņu izstādes kuplinās dažādi aizraujoši šovi, kas allaž rada lielu skatītāju interesi –gan kanisterapijas seansi, gan frīstaila priekšnesumi, gan arī suņu paklausības paraugdemonstrējumi. Abas izstāžu dienas noslēgsies ar konkursiem, kuros tiks nosaukts labākais izstādes kucēns, veterāns, pāris, suņu šķirņu grupu uzvarētāji un, protams, labākais no labākajiem – visas izstādes uzvarētājs.

Speciālistu konsultācijas

Izstādē būs pārstāvēti 27 Latvijas Kinoloģiskajā federācijā esošie dažādu šķirņu kinoloģiskie klubi, tādēļ apmeklētājiem būs lieliska iespēja saņemt pieredzējušu speciālistu konsultācijas par dažādām suņu šķirnēm, to turēšanu, kopšanu un apmācību. Kucēnu tirdzniecība izstādē gan nav atļauta, tā vietā ikvienam būs iespējams aprunāties ar šķirņu speciālistiem šo klubu stendos, saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem, uzzināt par esošajiem vai gaidāmajiem metieniem.

Viss nepieciešamais tavam mīlulim

Ķīpsalā ikviens apmeklētājs ir laipni aicināts iepazīties ar plašu zooindustrijas preču un pakalpojumu klāstu – savu produkciju piedāvās dzīvnieku barības tirgotāji, veterinārās klīnikas, aksesuāru ražotāji un tirgotāji, turklāt par labām izstādes cenām. Varēs savam mīlulim iegādāties barību, vitamīnus, piemērotus tērpus un aksesuārus, tāpat arī iegūt izglītojošu informāciju par mājdzīvnieku veterināriju.

Par starptautisko suņu izstādi "Crufts"

"Crufts" suņu izstādei ir vairāk nekā 100 gadu sena vēsture – pirmo reizi tā notika 1891. gadā. Ik gadu "Crufts" suņu izstādē sacenšas līdz 40 000 suņu, starp kuriem ir labākie suņu šķirņu pārstāvji no visas pasaules, strādā vairāk nekā 2000 veterinārārstu. Vienlaikus ar skaistuma konkursiem ringos notiek arī visdažādākās suņu sacensības, kurās demonstrē lielisku saskaņu starp suni un viņa īpašnieku. Prestižajai izstādei var kvalificēties, gūstot uzvaru kādā no "Crafts" atlases izstādēm, un "Crufts Riga 2014" ir viena no tām.

Starptautiskās suņu izstādes "Crufts Riga. Rīgas kauss 2014" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju. Vairāk: www.bt1.lv/crufts . Seko mums: www.facebook.com/petekspo.lv, twitter.com/CruftsRiga un www.draugiem.lv/petekspo/

Norises vieta un laiks:

7. un 8. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Ieejas biļetes:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – EUR 3,00 (Ls 2.11)

Pieaugušajiem – EUR 4,50 (Ls 3.16)

Studentiem, pensionāriem, invalīdiem – EUR 3,50 (Ls 2.46)

Ģimenes biļete (2+2; 1+3) – EUR 10,50 (Ls 7.38), (ja vairāk bērnu, tad par katru bērnu – EUR 1,50 (Ls 1.05))

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


1. Stāvs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46926093sec.