Svētdien Mežaparkā notiks pasākums bērniem «Mazais stiprinieks»

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai jau septīto gadu svētdien, 1. jūnijā no pulksten 11.00 līdz 17.00 Mežaparka Zaļajā teātrī notiks lielisks pasākums ģimenēm ar bērniem - "Mazā stiprinieka piedzīvojumi multfilmu pasaulē", kurš jau kļuvis par neatņemamu notikumu Rīgas bērniem un viņu vecākiem.

Septīto gadu Rīgas dome un  biedrība "Par stipru Latviju!" organizē pasākumu bērniem un ģimenēm, kura ideja ir dot iespēju gan vecākiem, gan bērniem vecumā no 3 - 12 gadiem, kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku kopā un atpūsties, piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs un atrakcijās visai ģimenei.

Šogad pasākumā tiks izmantoti mūsdienu populārāko multfilmu vadmotīvi. Visas aktivitātes būs veidotas tā, lai bērni kaut ko jaunu apgūtu, papildinātu savas zināšanas uz prasmes. Būs interesantas satikšanās, patiešām radoši uzdevumi un patīkama atmosfēra, kurā ikviens varēs justies brīvi un nepiespiesti.

Svētku sajūtas Mežaparka Zaļajā teātrī radīs īpaši pasākumam sastādīta kultūras programma. Visu pasākuma laiku uz skatuves uzstāsies dažādu bērnu kolektīvi. Šogad pasākuma apmeklētājus priecēs bērnu vokālā grupa "Svilpastes" un JVClub  hip-hop dejotāji, cirka studija "Jaunība", stepa deju grupa "Top Tap Company". Uzstāsies arī dziedātājs Ralfs Plešs, dejotāja Anete Raiskuma un visiem zināmā televīzijas šova "Okartes skatuve" dalībniece, dziedātāja Madara Grēgere.

Lai nebūtu ilgs laiks jāpavada gaidot piedalīšanos atrakcijās un varētu mierīgi baudīt priekšnesumus, ikviens varēs piedalīties vairākās radošajās darbnīcās un sadarbības partneru organizētajās aktivitātēs. Birutas Mageles stilistu skolas meitenes ikvienam gribētājam apgleznos sejiņas, Baltcom mobilājos stendos varēs iegūt noderīgu informāciju un saņemt balonu. Olainfarm Jogurt Kid teltī, bērniem būs iespēja uzspēlēt Jogurt kid spēli un laimēt pārsteiguma balvas. Mazākie varēs nogaršot Jogurt kid tabletes ar vīnogu garšu un pakonsultēties ar speciālistiem par sezonas aktuālajiem veselības produktiem no A/S Olainfarm.

Pasākums ir bez maksas un ikviens Mazais stiprinieks par piedalīšanos, centību saņems atbalstītāju sarūpētās pārsteiguma balviņas.

Pasākumu atbalsta Rīgas domi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, "Olainfarm", "Baltcom", "Cido", bērnu preču veikals "Lāčuks", deju grupa "Dance Beat", Birutas Mageles Starptautiskā stilistu skola un "Bērnu universitāte". Informē ziņu portāls "Apollo", maminuklubs.lv, mammamuntetiem.lv, cālis.lv.

Sīkāka informācija mājas lapā www.parstipru.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Ventspils TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66986179sec.