Pirmo reizi notiks grandiozā «Martas balle»

Rīgā 26. septembrī notiks liela labdarības Martas balle, ko rīko viesnīca Grand Palace Hotel, pasākumu organizēšanas aģentūra Tonova Agency un labdarības kampaņa ''Taureņa efekts''. Pasākuma gaitā savāktie līdzekļi dos iespēju bērniem no maznodrošinātām ģimenēm veselu gadu nodarboties ar sportu, garīgi un fiziski attīstīties. Par balles patronesi kļūs operas dīva Inese Galante.

Balles nosaukums ir cieši saistīts ar Latvijas vēsturi. ''Ballei ir dots brīnišķīgais vārds Marta par godu bārenei, kas līdz 12 gadu vecumam dzīvoja Rīgā: saskaņā ar vieniem avotiem - bērnunamā, bet ar citiem - pie radiniekiem. Vēlāk viņa uzauga Alūksnē pie mācītāja Ernsta Glika un ar laiku, pārgājusi pareizticībā, nomainīja vārdu, kļūstot par imperatori Katrīnu I - mecenāti, kas atbalsta izglītību. Es ceru, ka tas izvērsīsies par gadskārtēju un nozīmīgu galvaspilsētas kultūras notikumu,'' saka idejas autore Svetlana Ļova (Loew), piebilstot, ka jau šogad balli atbalsta Rīgas Tūrisma attīstības birojs Live Riga.

Pasākuma gaitā savāktie līdzekļi ļaus bērniem no maznodrošinātām ģimenēm veselu gadu bez maksas apmeklēt sporta nodarbības. Lai to izdarītu, vienam bērnam vajadzīgi 180 EUR. ''Es ceru, ka ar šo labdarības balli mēs varēsim sniegt šādu svarīgu atbalstu bērniem no maznodrošinātām ģimenēm, rosināt viņus pilnveidot savu fizisko sagatavotību, kā arī trenēt pašdisciplīnu un prasmi sasniegt izvirzīto mērķi,'' norāda labdarības kampaņas ''Taureņa efekts'' (biedrība ''Labu darot'') rīkotāja Olga Kazaka.

Balle pārsteigs dalībniekus ar unikālu kultūras programmu. ''Latvija ir apbrīnojami talantīgu ļaužu zeme, un, lai gan mums nav zelta rūdas, mūsu bagātība ir cilvēki, kas ir ap mums katru dienu. Palīdzēt tuviniekiem un radiniekiem ir mūsu tiešais pienākums, bet talants ir dots tieši tāpēc, lai to veltītu labam mērķim!'' norāda balles kultūras programmas kuratore, Tonova Agency īpašniece Jeļena Tonova.


Biļetes uz Martas balli var iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības tīklā, kā arī Grand Palace Hotel.

Ikviens, kas vēlas, jebkurā laikā var atbalstīt projektu, pārskaitot naudu īpaši šai akcijai atvērtā kontā: sabiedriskā labuma organizācija ''Labu darot'', reģistrācijas numurs 40008197815, adrese: Bultu iela 3–43, Rīga, konts ziedojumiem LV32HABA0551038303383.

Pateicamies par atbalstu Inesei Galantei, Rīgas Tūrisma attīstības birojam Live Riga, producentu studijai TUMTON Production, sabiedrisko attiecību aģentūrai A. W. Olsen & Partners/Scholz & Friends Riga, tipogrāfijai Daily Print, fotogrāfam Mārim Kiseļovam, Ernsta Glika Bībeles muzejam, Nacionālās operas solistei Jūlijai Vasiļjevai, horeogrāfam Denisam Tumakovam, Lieras Šteinas un Aleksa Silversa duetam, dziedātājam Dāvidam Kalandijam, vijolniecei Tatjanai Gašimovai, dziedātājam Roberto Meloni, orimāģinālā žanra māksliniekam Dmitrijam Bubinam, iluzionistam Jurim Gavrilovam, senās mūzikas ansamblim Ludus, aktrisei Natālijai Smirnovai, māksliniecei Allai Dze, DJ Markum Rivam, DJ Romānam Beļikovam, Capital FM, SWH+, kā arī uzņēmumiem un zīmoliem SPI Distribution Latvia, SISHI Home of Beauty, La Casa Del Habano, Concierge Latvia, Schlossle Hotel Group, Soul Stones, Viginty Couture un SIA Jaunsētas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52747083sec.