Svētdien, 17. augustā, Esplanādē notiks Rīgas Bebra ballīte un Lielo leļļu un talismanu svētki

Pēc ilgākām pārdomām un meditācijas, Rīgas Bebrs ir nolēmis svētdien, 17. augustā, Esplanādē sarīkot kārtīgu svētdienas ballīti. Pasākumā pulksten 11.00 paredzēts atklāt bērnu restorānu ar garajām brokastīm, īpašu ēdienkarti bērniem un multenēm, darbosies Bebra bērnības mīļāko spēļu parks, Bebra diskotēka, foto stūrītis un citas izdarības. Pulksten 13.00 Esplanādē notiks Lielo leļļu un talismanu gājiena lielā talismanu deja.

Talismanu deja būs līdz šim neredzēts priekšnesums, jo Rīgas bebrs uz Esplanādi aicinājis visus Lielo leļļu un talismanu svētku dalībniekus, lai vienotos ar tiem kopīgā dejā.

''Lai arī kā tas būtu, es nenoliedzami esmu talismans. Ņemot vērā, ka šie būs mani pirmie Lielo leļļu un talismanu svētki, vēlos to atzīmēt, tāpēc kopā ar citiem talismaniem taisos dejot Esplanādē,'' skaidro Bebrs. ''Nekas tāds vēl nav redzēts, un tādēļ man tas jāizdara,'' par savu motivāciju ir iepriecināts Bebrs. Līdz šim Rīgas bebrs bijis aktīvs sociālo kontu lietotājs, rīkojis dažādus pasākumus Rīgā, meklējis garšīgāko koku un dejojis kopā ar ''Rīgas Ziemošanās'' apmeklētājiem, bet kopā ar citiem talismaniem Bebrs dejojis vēl nav nekad.

Jau ziņots, ka Lielie leļļu un talismanu svētki sāksies Vērmanes dārzā pulksten 12.00 ar lielo leļļu parādi uz Vērmanes dārza skatuves. Pēc parādes lielās lelles un talismani kopā ar bērniem dosies gājienā uz Esplanādi, kur Rīgas Bebra vadībā pulksten 13.00 norisināsies lielo leļļu un talismanu deja. Pēc kopīgās dejas lielās lelles un talismani turpinās krāšņo svētku gājienu, cauri Vecrīgai soļojot uz 11. novembra krastmalu, kur no pulksten 14.00 notiks fotografēšanās un balsošana par titula ''Latvijas gada talismans 2014'' ieguvēju. Pulksten 15.10 tiks paziņoti balsojuma rezultāti un noskaidrots titula ieguvējs.

Lielo leļļu un talismanu svētki ir Latvijā vienīgais pasākums, kurā vienuviet iespējams sastapt tik daudz lielās lelles un talismanus. Dalībnieku daudzveidība aizvadīto gadu laikā pasākumā ir bijusi ļoti plaša, un daudziem apmeklētājiem tikšanās ar šiem tēliem Lielo leļļu un talismanu svētkos ir viens no gaidītākajiem vasaras notikumiem.

Lielo leļļu un talismanu svētkus organizē pasākumu operators ''UNTITLED pasākums'', atbalsta Rīgas dome.

Programma publicēta arī riga2014.org. Kultūras vasarnīcas aktualitātes www.facebook.com/vasarnica2014; www.twitter.com/vasarnica2014.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.13334107sec.