Jaunu viesnīcu atvēršana Rīgā veicina starptautisko korporatīvo pasākumu rīkošanu

Pateicoties viesnīcu biznesa attīstībai pilsētā, Rīga kļūst arvien populārāks galamērķis starptautisko konferenču un kongresu rīkošanai. Jau šobrīd Rīga spēj konkurēt ar citām Ziemeļeiropas lielākajām pilsētām, piedāvājot pieejamākas cenas, augstu pakalpojumu kvalitāti, uzticamību un drošību. Būtiski, ka nākamā gada laikā Rīgā durvis vērs vēl vismaz četras viesnīcas ar papildus 600 - 700 istabām un jaunām konferenču zālēm.

Jaunu viesnīcu atvēršana pilsētas centrā sniedz iespēju Rīgai piesaistīt arvien vairāk jaunu korporatīvo pasākumu, konferenču un kongresu, kā arī sniedz iespēju pilsētā uzņemt lielāku un ievērojamāku pasākumu rīkotājus.

Kā norāda Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) zīmola MEET RĪGA mārketinga un komunikācijas vadītājs Aigars Smiltāns: “viesnīcas Rīgā piedāvā plašu un lielisku pakalpojumu klāstu, turklāt daļa no tām ir nesen uzceltas un piedāvā jaunu un modernu infrastruktūru. Rīgas viesnīcu pievienotā vērtība un konkurences priekšrocības ir profesionāli apmācīti darbinieki, pieejamas cenas un kā papildus ieguvumu varētu minēt brokastis, kas parasti iekļautas istabu cenās un brīva WiFi tīkla izmantošana visā viesnīcā. Ievērojams jaunpienesums Rīgas konferenču un pasākumu telpu klāstam ir jaunā Latvijas Nacionālās Bibliotēkas ēka - Gaismas pils atrašanās vieta ļaus tai piesaistīt konferences un kongresus līdz pat 450 dalībniekiem un rīkot paralēlās sesijas vairākās konferenču zālēs vienlaicīgi.”

Lai arī nākamais gads, pateicoties Latvijas prezidentūrai Eiropas Savienības Padomē un jaunu viesnīcu atvēršanai, sniegs vēl lielākas iespējas organizēt un rīkot dažādus seminārus un konferences, arī šis gads ir vērtējams pozitīvi.

Kā norāda A.Smiltāns, šogad Rīgā ir notikušas jau vairākas ievērojamas starptautiskās konferences – Eiropas Valodu industrijas asociācijas konference, LIBRE starptautiskā bibliotēku asociācijas ikgadējā konference, taču vislielākā bijusi ICIT starptautiskā inženierizglītības un informātikas tehnoloģiju konference, kurā piedalījās vairāk nekā 450 dalībnieku.

Savukārt rudenī gaidāma šogad lielākā konference – septembra sākumā Rīgā ieradīsies vairāk nekā 1000 Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas (EDTNA/ERCA) konferences dalībnieku.

PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu „Labi rīdziniekam - labi tūristam.“

Vairāk informācijas interneta vietnē www.LiveRiga.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42679095sec.