Kalnciema kvartālā tiek izsludināta «Ziemassvētku brīnumu skola» bērniem

Kalnciema kvartāls izsludina “Ziemassvētku brīnumu skolu” – četras dažādas interaktīvas zinātnisko eksperimentu šovprogrammas, kas pētīs Ziemassvētku brīnumu no zinātnes – fizikas un ķīmijas – skatupunkta. Brīnumu skola sola visdažādākos ziemas un svētku tematikai pielāgotus eksperimentus: mūžīgo sasalumu, svētku ugunošanu pudelē, metālu ar atmiņu, košas putas un dūmus, un citus brīnumus, kas ne tikai izklaidēs, bet būs ar izzinošu un izglītojošu funkciju.

“Ziemassvētku brīnumu skolas” izrādes-šovi norisināsies decembra nedēļas nogalēs, sadarbībā ar ķīmijas un fizikas apmācības skolu Laboratorium.lv. Brīvdienu skolā (sestdienās, svētdienās) aicināti gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni, jo programmas tiks pielāgotas dažādām vecumu grupām – plkst. 11:00 no rīta aicināti 4. – 7. gadus veci bērni, savukārt plkst. 13:00 uz to pašu izrādi – 7. līdz 14. g.v. Paralēli izrādēm Kalnciema kvartālā norisināsies Ziemassvētku tirdziņi, kuros vecāki varēs iegādāt visu nepieciešamo svētkiem – lai būtu, ko palikt zem eglītes un likt galdā mielastam.

Sestdien, 13. decembrī:

"Krāšņā ķīmija" - košas krāsas, dūmi, putas un daudz citu pārsteigumu, kuru dēļ viduslaikos varēja nokļūt uz sārta.  Te būs eksperimenti ar pārsteidzošām krāsu maiņām, acumirklī cietējošu šķidrumu, milzīgu putu un dūmu daudzumu.

Svētdien, 14. decembrī:

"Ārpus iespējamā robežām" - neiespējamais, kas spēj samežģīt ikviena cilvēka smadzenes! Vai zināji, ka metālam ir atmiņa? Vai esi redzējis dzīvu šķidrumu, kurš maina krāsu 100 reizes? Šeit būs daudz pārsteidzošu un neticamu eksperimentu.

Sestdien, 20. decembrī:

"Jaungada fizika" - visdažādākie eksperimenti uz svētku galda. Norauti galdauti, krītošas glāzes, cietie šķidrumi, kokteiļi ar dūmiem, uguņošana pudelē un daudz citu aizraujošu Jaungada eksperimentu.

Svētdien, 21. decembrī:

"Mūžīgais sasalums" - pie mums būs aukstāk nekā zemākās temperatūras rekords Antarktikā:

-92! Pie mums būs tik aukstas vielas, ka to tuvumā gaiss pilnībā sasals. Auksta pūķa elpa, sasaldēts gaiss un aukstākais sprādziens pasaulē. Tomēr, lai nebūtu pārāk auksti, mēs izmantosim arī uguni.

Programmu vadītāji:

Ķīmiķis, aktieris Vladislavs Šavlovskis;

Ķīmiķis, Ekspertu skolas nodarbību vadītājs Mārtiņš Gulbis.

Biļešu cena – 6 euro, ģimenes biļete (4 gab.) – 22 euro

www.bilesuparadize.lv

Sekojiet aktuālajai informācijai:

www.kalnciemaiela.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63209414sec.