Centrā «mc2» atklāta unikāla Dizaina izstāde

Interjera un delikatešu centrā "mc2" līdz 31. decembrim būs apskatāma Baltijas Dizaina izstāde. Unikālā ekspozīcija apvieno vairāk nekā 50 starptautiski atzītu Baltijas dizaineru sasniegumus un kvalitatīvākos dizaina risinājumus, apvienojot tos ar vēl topošo meistaru darbiem no "Latvijas Mākslas akadēmijas" un ''Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas''.

''Izstādes mērķis ir līdzās kvalitatīvākajiem un labākajiem pasaules mēbeļu un interjera zīmoliem paradīt Baltijas dizaineru sasniegumus. Šobrīd Baltijas reģionā rūpnieciskais dizains eksistē un ir sevi nopietni pieteicis tirgū, tomēr nezinātājam apskatīt un aptaustīt to ir sarežģītāk. Tādēļ radās ideja par unikālas ekspozīcijas veidošanu, kas apvienotu visu trīs Baltijas valstu veiksmīgākos dizaina risinājumus vienuviet. Cerams, ka sadarbība ar dizaineriem turpināsies un daudzus produktus varēsim iekļaut pastāvīgajā ''mc2'' ekspozīcijā,'' par ideju stāsta Ārija Avota Interjera un delikatešu centra mc2 direktore.

''Ne vien pārtikas nozarē, kuru Latvijas patērētājs jau tradicionāli uzskata par vietējiem ražojumiem bagātu, bet arī citās – piemēram, mēbeļu un interjera dizainā, mēbeļu ražošanā – ir unikāli un lieliski pašmāju darinājumi, par kuriem zinām maz, lai neteiktu, ka neko. Katra dizaina priekšmeta atzīmēšana ar ''Latvijas Labums'' zīmi palīdzēs patērētājiem atpazīt un izvēlēties vietējo ražojumu,'' atzīmē Jānis Endziņš, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs un sociālās kampaņas ''Latvijas Labums'' iniciators.

Mēbeļu kolekcijas MINT Light Living autors un zīmola radītājs Jānis Rauza par izstādi stāsta: ''Šis ir ļoti pozitīvs solis, ka viens no Premium interjera preču un delikatešu vadošajiem tirgotājiem Latvijā ir nācis klajā ar šādu iniciatīvu un izvēlējies popularizēt vietējos dizaina preču un mēbeļu ražotājus. Ja mc2 vadība arī pēc izstādes izvēlētos turpināt šo dizaina produktu pārstāvēšanu un ieteikšanu saviem klientiem, šāda rīcība noteikti iepriecinātu vietējos dizaina produktu radītājus un ražotājus, gan veikala pastāvīgos klientus un, iespējams, paplašinātu arī esošo klientu loku.''

Dodot iespēju ikvienam interesentam iepazīties ar Baltijas dizaina veidotājiem tuvāk, 27. novembra pēcpusdienā, paredzēta radošā satikšanās ar kolekciju autoriem, bet 11. decembrī dizaineru darbu izsole.

Baltijas Dizaina izstādē Latviju pārstāv RIIJA, KUKUU, FEIDI, Sampling, CasaDiVanna, Feltstyle, Kampenuss Furniture, an&angel, MINT Light Living, Andersses Furniture, Elīna Dobele, RIJADA, mammalampa, LaLampa, MĀJO, Wood Design Facory, Lude, RIGA ChAIR, Lampu dizaina darbnīca, Latvijas Mākslas akadēmija Dizaina nodaļa, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola, BAUDI, Piebalgas Porcelāna Fabrika, latvian lights, HugLock, Žagatas un Šmita laivu darbnīca, STUDIO NATURAL, Stellas Muižnieces apgleznots porcelāns, MUNIO home, 3 WIND KNOTS, WOOLINGS, MAFFAM FREEFORM. Lietuvu pārstāv G. Ačas, Ž. Stankevičius, Contraforma, Inscoco, Emko, Sedes regia, Indi, Interjero Elementai, bet Igauniju Balteco.

Interjera un delikatešu centrs mc2 Latvijas tirgū darbojas, jau 12 gadus. mc2 konceptuālā risinājuma prioritāte ir augsta preču kvalitāte, individuāla attieksme un īpaša klientu apkalpošanas kultūra. mc2 misija ir izcelt individualitātes aspektu, sniegt iespēju smelties interesantas idejas, kā arī piedāvāt saviem klientiem labāko, kas pasaules tirgū ir pieejams.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.791502sec.