«Latvijas balzams veikali» modernizācijā ieguldīs pusmiljonu eiro

Vecrīgā, Vaļņu ielā 21, tika atklāts pirmais jauna koncepta un dizaina ''Latvijas balzams veikals'' (LB veikali), kas pircējiem piedāvās mūsdienīgu, ērtu iepirkšanās vidi un plašāku sortimentu. Tuvāko divu gadu laikā uzņēmums plāno atvērt vairākus šāda jauna koncepta veikalus Rīgā un Jūrmalā, veikalu modernizācijā kopumā ieguldot ap pusmiljonu eiro. 

''Mums ir patiess prieks Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā vērt durvis jaunā veidolā, piedāvājot īpašu sortimentu un servisu ikvienam pircējam, kurš šeit iegriezīsies. Veidojot jaunos veikalus, vēlamies, lai tie kļūtu par daļu no Latvijas vērtībām un simboliem,'' atklājot renovēto tirdzniecības vietu, uzsvēra LB veikali vadītājs Pāvels Fiļipovs.

Pēc P.Fiļipova sacītā, rekonstruētais LB veikals, kura dizainu veidojusi  interjera dizainere Santa Meikulāne sadarbībā ar uzņēmuma darbiniekiem, ir arī nozīmīga investīcija pilsētvidē. Vecrīga ir viena no tūristu visvairāk iemīļotajām apskates un brīvā laika pavadīšanas vietām un tieši LB veikalos vienmēr var iegādāties arī vienu no Latvijas populārākajiem suvenīriem – ''Rīgas Melno balzamu''.

LB veikalu jaunais dizains un koncepts sasaucas arī ar Baltijas lielākā alkoholisko dzērienu ražotāja AS ''Latvijas balzams'' pāreju uz jaunu vizuālo identitāti, nākamgad atzīmējot uzņēmuma 115.jubileju. 

Atjaunotajā veikalā būs pieejams plašāks sortiments – vairāk nekā 500 dažādu alkoholisko dzērienu zīmolu. Bez alkoholiskajiem dzērieniem veikalā tiks piedāvāti arī citi tūristu un vietējo pircēju iecienīti Latvijas suvenīri un saldumi. Jaunais veikalu risinājums iepriecinās arī kafijas cienītājus, piedāvājot kafiju līdznešanai. Noteiktos laikos strādās pašapkalpošanās degustācijas stūrītis, kurā būs iespējams nodegustēt jaunumus no veikala sortimenta. 

Šobrīd Latvijā ir 44 LB veikali, kuri ietilpst nesen izveidotajā holdingā ''Amber Beverage Group''. Veikalos iespējams iegādāties visus AS ''Latvijas balzams'' ražotos dzērienus, kā arī plašu importēto alkoholisko dzērienu klāstu un citus produktus.

LB veikalu kopējais apgrozījums šā gada 10 mēnešos veidoja 10,2 miljonus eiro. Uzņēmums nodarbina ap 150 cilvēku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46952605sec.