Zināmi labdarības akcijas GARAGE SALE rezultāti

Organizācijas "Labo darbu fabrika" rīkotās labdarības akcijas GARAGE SALE ("Garāžas izpārdošana") kopējie ienākumi šogad sasnieguši 9000 eiro. Savāktie līdzekļi tiks ieguldīti Rīgas bērnu nama "Vita" basketbola laukuma celtniecībā un sporta laukuma remontdarbos.

Izpārdošana norisinājās 22 un 23.maijā Café DALI, Spīķeru radošajā kvartālā. Tāpat kā citus gadus, rīdziniekiem bija iespēja iegādāties apģērbus, apavus un aksesuārus, ko sarūpējuši latviešu dizaineri, mūziķi, televīzijas un radio personības un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

GARAGE SALE organizatori izsaka pateicību visiem, kuri piedalījās, kā arī akcijas atbalstītājiem: modes māksliniekiem un zīmoliem M-Couture, Amoralle, Anna Led, Viginty Couture, Koshakova, Bulichev Jeans Atelier, Alexandra Westfal, Natālijai Jansonei, Verba, Veretteno, Cheslava, Tagil, Sin on the Beach, Art Jam, INCH2, Vikafo, uzņēmējām un sabiedrības dāmām Agnesei Zeltiņai, Ievai Adamss, Anastasijai Kalmanovičai, Signei Meirānei, Jeļenai Strahovai, Marikai Ģedertei, Vladai Volkovičai, Lienei Greifānei, Aleksandrai Krasovickai, Jeļenai Kosarčukai, Katrīnai Korss, veikaliem Paviljons, Eletto, Love Story, saloniem Brow B Bar, Studio Aqua Breezе, EMSfitness, stilistei Jūlijai Verbitskai, ķīmisko tīrītavu tīklam Green Clean Plus un citiem. Īpaša pateicība kompānijai Vitrum un radio SWH+.

Jau ceturto gadu labdarības akcija GARAGE SALE palīdz darīt gaišāku Latvijas internātskolu un bērnu namu bērnu ikdienu. Par savāktajiem līdzekļiem Latgales Reģionālajā atbalsta centrā "Rasas pērles" izveidots jauns futbola laukums, izremontēta ēdnīca, sporta zāle un spēļu istaba. Desmitiem bērnu regulāri saņem skolas piederumus un ziemas drēbes, tāpat viņiem ir iespēja doties uz Rīgu un apmeklēt dažādus pasākumus. Bezpeļņas labdarības organizācijas "Labo darbu fabrika" pamatprincips ir akcijas laikā iegūtos līdzekļus izmantot galvenokārt būvniecībai un dzīves telpas labiekārtošanai. Organizācija neieskaita naudu iestādes kontā, bet realizē ieceres saviem spēkiem, kas palīdz pilnībā sekot līdzi projekta gaitai.

Bērnu nams "Vita" atrodas Rīgā, Kalnciema ielā 131. Šajā iestādē mīt 36 bērni vecumā no 3 līdz 18 gadiem, kuriem ir garīgā atpalicība. Bērni aktīvi piedalās sporta pasākumos: spēlē florbolu un hokeju, trenējas futbolā un pat dodas uz starptautiskām sacensībām.

GARAGE SALE organizē bezpeļņas labdarības organizācija "Labo darbu fabrika", kurā darbojas Ksenija Mlikova, Natālija Olesika un Irēna Drozdova, ar marketinga aģentūras PR-LINIJA atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53979611sec.