Centrāltirgus aicina uz radošu, aktīvu un veselīgu Bērnu dienas pasākumu

Svētdien, 2015.gada 31.maijā, no plkst. 11.00 līdz 14.00 Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums ar sportiskām aktivitātēm, jautrām rotaļām, radošām darbnīcām un veselīgo kokteiļu meistarklasi.

"Par šī gada Bērnu dienas vadmotīvu esam izvēlējušies veselīgu dzīvesveidu, kas balstās gan uz veselīgu uzturu, gan fiziskām aktivitātēm. Tādēļ līdztekus Rīgas Centrāltirgus bagātīgajam un daudzveidīgajam augļu, dārzeņu un dabas velšu piedāvājumam Bērnu dienā nolēmām rīkot jautras rotaļas un sportiskas atrakcijas, lai pirms vasaras brīvlaika bērniem un jauniešiem atgādinātu par kustību sniegto prieku. Bērnus un jauniešus pasākumā atbalstīs mūsu jaunākie draugi – Turziņa un Groziņš, kas aktīvākos dalībniekus iepriecinās ar jaukām balvām," stāsta RPAS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Nēģu laukumā no plkst. 11.00 līdz 14.00 ikviens varēs piedalīties dažādās sportiskās atrakcijās, piemēram, pārbaudīt savu veiklību burkānu makšķerēšanā, bungu sišanā, bundžu gāšanā un pat govs slaukšanā.

Uztura speciāliste Lizete Maldere kopā ar bērniem pētīs uztura piramīdu. Vienlaikus, norisināsies veselīgo kokteiļu gatavošanas meistarklase trenera un veselīga ēdiena entuziasta Kārļa Bīrmaņa vadībā. Visus pagatavotos dzērienus varēs nogaršot, kā arī uzzināt to receptes un pagatavošanas noslēpumus.

Pasākuma laikā ikviens varēs iesaistīties radošajās darbnīcās un dot vaļu iztēlei, lai radītu savu veiksmes nozīmīti vai īpašu sporta krekliņu, kāda nebūs nevienam citam.

Visa pasākuma laikā dalībniekus uzmundrinās Rīgas Centrāltirgus jaunākie draugi – talismani Turziņa un Groziņš, kas labprāt fotografēsies ar bērniem un aktīvākos arī apbalvos.

31.maijā visas aktivitātes un darbnīcas būs bez maksas. Laipni aicinām pozitīvā un radošā atmosfērā iepirkties Rīgas Centrāltirgū, kā arī apgūt kādu jaunu ideju, kā padarīt savu ikdienu aktīvāku, veselīgāku un garšīgāku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62611794sec.