Kalnciema kvartālā Rīgā svinēs Kuldīgas dienu

Sestdien, 2015. gada 4. jūlijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā svinēs Kuldīgas dienu, piedāvājot plašu kultūras programmu uz brīvdabas skatuves, radošās darbnīcas un Kuldīgas novada zemnieku un amatnieku sarūpētos labumus.

Kuldīgas diena Kalnciema kvartāla tirgū norisināsies no 11:00 līdz pat 16:00. Kuldīgas amatiermākslas kolektīvi visas dienas garumā uz brīvdabas skatuves piedāvās daudzveidīgu programmu – gan muzikālus priekšnesumus, gan tautas dejas. Kuldīgas kustību teātris "PURPLE LINE" piedāvās noskatīties V. Šekspīra lugas „Sapnis vasaras naktī" fragmentu.

Kuldīgas dienā Kalnciema kvartālā būs pieejama informācija par plašo un daudzveidīgo Kuldīgas novada tūrisma piedāvājumu, kā arī par gaidāmajiem Kuldīgas pilsētas svētkiem "Dzīres Kuldīgā 2015", kas norisināsies no 16. līdz 19. jūlijam, jau divdesmito reizi aicinot kopā svinēt svētkus pilsētā ar dvēseli – Kuldīgā! Kuldīgas dienas apmeklētājiem būs iespējams iegādāties superatrakcijas "Zelta ikrs" bumbiņas – ik gadu "Dzīrēs Kuldīgā" simtiem daudzkrāsainu "ikru" mēro ceļu pa Alekšupīti no Kuldīgas Kultūras centra līdz pat Alekšupītes dīķim, lai cīnītos par vērtīgām un noderīgām balvām.

Tāpat Kuldīgas dienā tiks piedāvāta iespēja par akcijas cenu reģistrēties 10. Kuldīgas pusmaratonam, kas norisināsies 15. augustā un svinēs desmito gadskārtu.

Dažāds būs arī Kuldīgas novada radošo darbnīcu piedāvājums bērniem un pieaugušajiem. Kalēja Gunta Jakubovska vadībā būs iespējams izmēģināt spēkus latvisko rotu darināšanā, bet kopā ar rokdarbu kopu "Čaupe" varēs iemācīties pīt doņus. Danute Sīle aicinās piedalīties keramikas darbnīcā, bet Kabiles mežsargs Aivars Bergmanis uz Kalnciema kvartālu būs atvedis meža spēles no koka. Radošas nodarbes un viktorīnu piedāvās arī Kuldīgas novada muzejs. Pasākumā sevi prezentēs arī Kuldīgas Tehnoloģiju un Tūrisma tehnikums.

Kā jau tirdziņā, neizpaliks Kuldīgas novadā ražoti ēdami un neēdami labumi. Tirdziņā no ēdamajiem labumiem būs iespējams iegādāties gaļas produktus, medu, strausa gaļas izstrādājumus, vīnu, raušus, kūkas, maizi un svaigas zemenes. No amatnieku darinājumiem varēs nopirkt keramiku un pašu darinātas lelles, iegādāties būs iespējams arī DIP DAP skrejriteņus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60820293sec.