Iegādāties rīta kafiju labdarības pop – up kafejnīcā

Radisson Blu Hotel Latvija vēl līdz pat nedēļas beigām aicina ikvienu sākt rītu ar labu darbu, iegādājoties rīta kafiju un kruasānu pret ziedojumu labdarības pop – up kafejnīcā, kura izvietota pie Radisson Blu Hotel Latvija ēkas, Elizabetes ielā 55. Visi nedēļas laikā savāktie līdzekļi tiks novirzīti Ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām, kas atbalsta bērnus ar kustību traucējumiem.

Labdarības akcija tiek rīkota Carlson Rezidor viesnīcu tīkla Atbildīgā Biznesa aktivitāšu mēneša ietvaros, kas norisinās ik gadu septembrī. Pop - up kafejnīca darbojas katru dienu no plkst. 9:00 līdz 13:00, un tā būs atvērta vēl līdz pat piektdienai - 25. septembrī. Kafejnīcā pret paša izvēlētu ziedojumu iespējams saņemt tēju vai kafiju un kruasānu. Tā ir lieliska iespēja nobaudīt Radisson Blu Hotel Latvija sarūpētos gardumus, reizē palīdzot bērniem, kuriem tas tik ļoti nepieciešams.

"Atbildīga uzņēmējdarbība jau daudzus gadus ir daļa no Carlson Rezidor Hotel Group darbības pamatprincipiem. Viena no sabiedrības grupām, kurai pievēršam īpaši lielu uzmanību ir bērni, tieši tāpēc jau otro gadu pēc kārtas rīkojam labdarības akciju ar mērķi atbalstīt Ziedot.lv labdarības projektu Mazajām sirsniņām. Šogad līdzekļu vākšanai esam izvēlējušies nedaudz netradicionālu un inovatīvu pieeju, tāpēc ļoti ceram, ka mūsu pop – up kafejnīca projektam Mazajām sirsniņām pievērsīs pastiprinātu uzmanību un ļaus savākt pietiekami daudz līdzekļus, lai palīdzētu pēc iespējas daudz bērniem iziet rehabilitācijas procesu, kas ļautu viņiem dzīvot tādu pašu dzīvi, kādu dzīvo viņu vienaudži, " stāsta Radisson Blu  Hotel Latvija ģenerāldirektors Maikls Džakobi.

Par Radisson Blu®

Radisson Blu® ir viens no pasaulē vadošajiem viesnīcu zīmoliem ar vairāk nekā 280 viesnīcu plašu tīklu 62 pasaules valstīs. Radisson Blu rosības pilno, mūsdienīgo un patīkamo apkalpošana raksturo unikālā Yes I CanSM filozofija. Tāpat visas viesnīcu tīkla augstākās klases viesnīcas piedāvā plašu klāstu ar tikai Radisson Blu viesnīcām raksturīgiem piedāvājumiem, kas ir atbilstošas mūsdienu ceļošanas izaicinājumiem, tostarp sniedzot 100% apmierinātības garantiju. Esot pasaulē atpazīstams kā zīmols ar Hotels Designed to Say YES!SM atpazīstamības zīmi, Radisson Blu tīkla viesnīcas piedāvā spilgtu, līderim cienīgu vizuālo stilu, kurā baudījums atrodams pat sīkākajās detaļās. Radisson Blu viesnīcas ir izvietotas lielāko pilsētu centrālajos rajonos, lidostu tuvumā un atpūtas ceļojumu galapunktos.

Radisson Blu ir daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, kurā ietilpst arī Quorvus Collection, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® un Country Inns & Suites. Rezervācijai un papildus informācijai apmeklējiet: www.radissonblu.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70894909sec.