Liepājas stends izstādē «Balttour 2016» aicina izvējoties un iedzintaroties

No 2016. gada 5. līdz 7. februārim – Rīgā notiks starptautiskā tūrisma izstāde "BALTTOUR 2016". Izstādē īpaši izceļas Liepājas stends, kas veidots, iedvesmojoties no jaunākā Liepājas tūrisma objekta – koncertzāles "Lielais Dzintars" –, apmeklētājiem dāvinot Liepājas sajūtu esenci – vēju, sauli, pludmali – un iepazīstinot ar daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu Liepājā un tās apkārtnē.

Īpaši veidotajā interaktīvajā stendā, kurā ikvienam ir iespēja sajust Liepājas vēju un iedzintaroties, Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) iepazīstinās ar pilsētas un apkārtnes tūrisma piedāvājumu atpūtai dažādos gadalaikos, informēs par 2016. gada kultūras un sporta notikumiem, kultūrvēsturiskā un gastronomiskā tūrisma iespējām, sniegs ieteikumus aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem, kā arī prezentēs konferenču rīkošanas iespējas un atbildēs uz dažādiem praktiskas dabas jautājumiem, kas interesē potenciālos tūristus.

Būs iespēja iepazīt Liepājas plašo naktsmītņu piedāvājumu klāstu, klātienē piedāvājumus prezentēs pārstāvji no atpūtas centra "Libava" un pieczvaigžņu viesnīcas "Promenāde Hotel".

Liepājas stendā būs pārstāvēts arī nozīmīgākais jaunums kultūras tūrisma piedāvājumā - koncertzāle "Lielais Dzintars". Šīs laikmetīgās arhitektūras ēkas pamatvērtības ir izcilā akustika un daudzfunkcionalitāte. Izstādes apmeklētāji tiks iepazīstināti ar "Lielā Dzintara" mākslinieciski augstvērtīgo kultūras notikumu programmu, konferenču un korporatīvo pasākumu rīkošanas iespējām koncertzālē, kā arī piedāvājumu grupām - iepazīt to gida pavadībā.

Tūrisma izstādes apmeklētājus uz Liepāju aicinās arī zinātkāres centrs bērniem "Zili brīnumi", kas atvēršanas svētkus Liepājā svinēs pavisam drīz – 4. martā. Tā būs vieta, kur taustāmā un uzskatāmā veidā, ar dažādu eksponātu, eksperimentu un nodarbību palīdzību veicināt bērnu, jauniešu un arī pieaugušo zinātkāri par sevi, apkārtējo pasauli un tehnoloģijām. Sestdien laikā no 12.00 līdz 14.00 bērni aicināti Liepājas stendā uz taumatropu izgatavošanas meistarklasi.

Ar Karostas kultūrvēsturisko mantojumu iepazīstinās Karostas cietums – tūrisma objekts, kas savu popularitāti ieguvis jau no pirmajām tā atvēršanas dienām. Karostas cietuma īpašais piedāvājums ir "Escape Room Karosta" jeb Karostas slēgtā istaba. Sestdien, plkst. 14.00 nelaidiet garām iespēju satikt atraktīvo Karostas cietuma bufetnieci.


Liepājas puses tūrisma piedāvājums līdz ar citu Kurzemes novadu aktualitātēm tiks prezentēts arī Kurzemes tūrisma asociācijas stendā, šogad īpaši izceļot atpūtas iespējas  Grobiņas un Nīcas novados.

Ikvienam, kurš "Balttour 2016" laikā, no 5. līdz 7. februārim apmeklēs Liepājas stendu un atstās savu kontaktinformāciju  īpašā izlozes traukā, būs iespēja ne tikai uzzināt par atpūtas iespējām Liepājā, bet arī tikt pie vērtīgām balvām no Liepājas tūrisma uzņēmējiem. 8. februārī izlozēsim laimīgos, kuriem būs iespēja laimēt dāvanu karti no Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA 2 personām, Fontaine Royal SPA apmeklējumu 2 personām,  izbaudīt  "Prestige" numuriņa priekšrocības "Promenade Hotel" 2 personām, laimēt dāvanu karti no restorāna "Upe" 25 Eiro vērtībā , izmantot dāvanu karti no Karostas cietuma 25 Eiro vērtībā.

Aicinām apmeklētājus iepazīt Liepājas dzintaru un vēju izstāžu zālē "Ķīpsala" (Ķīpsalas iela 8, Rīga), piektdien no plkst. 10.00 līdz 19.00, sestdien no plkst. 10.00 līdz 18.00, savukārt svētdien no plkst. 10.00 līdz 17.00. Tāpat arī atgādinām, ka Liepājas vējš mēdz iepūst visai Latvijai, un tad mute paliek vaļā, jo Liepājā ir ko redzēt gan maziem, gan lieliem ikvienā gadalaikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63260698sec.