Brīvdabas muzejs iešūpos pavasari

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū "Balttour 2016", kas no 2016. gada 5. līdz 7. februārim notiks Ķīpsalā, Rīgā.

Šogad būs sarūpēti gan gardi pārsteigumi, gan aizraujošas produkcijas un pakalpojumu prezentācijas, kā arī dažādi informatīvie materiāli par gaidāmo gadu Brīvdabas muzejā! Izstādes apmeklētājiem būs iespēja atminēt uzdotās mīklas un balvā saņemt Priedes kroga viru. Tematiskās halles "Apceļo Latviju!" Brīvdabas muzeja stendā "Iešūpo pavasari" būs iespēja iepazīties ar mini-izstādi "Rotaļlietas šūpolēs", kārtīgi izšūpoties Lieldienu šūpolēs, būs iespēja satikt Lieldienu zaķi; stendā būs pamodusies visa laba radībiņa – vardes, eži, bišu ģimenes un citas mīļlietas.  

Stendā darbosies dažādu arodu pārstāvji – ar īstu ratiņu vērps vērpēja Ieva Brokāne, pinējs Juris Milčš iepazīstinās, kā pats savām rokām no dabas materiāliem var uzpīt sauli, savukārt tradicionālos ornamentus cimdos un zeķēs ieadīs rokdarbniece Silvija Jansone. Turpat varēs sastapt izcilās bērnu rotaļlietu šuvējas un adītājas Daigu Visocku, Agnetu Auzenieci un Lieni Visocku. Pavasarīgo mini-izstādi rotās Sarmas un Sintijas Grodsku darinātās peles un zaķēni, kā arī Melitas Klubures adītās rotaļlietu ģimenes.

Stendā darbosies arī radošā darbnīca "Četras olas" jeb olu rotāšana atbilstoši četriem gadalaikiem. Turpat būs iespējams saņemt informāciju par muzeja pasākumiem un piedāvājumu individuāliem apmeklētājiem, ģimenēm ar bērniem, grupām un tūrisma uzņēmumiem.

"Balttour" – plašākā tūrisma izstāde Baltijā, kas ik gadu atklāj jauno tūrisma sezonu. Vērienīgākais nozares pasākums ar apjomīgāko jaunās sezonas tūrisma produktu pārdošanu ceļotājiem, tradicionāli labāko profesionālo atdevi un īpašu kopējo atmosfēru, kur klātienē gūt iespaidus un iepazīt jaunākos tūrisma piedāvājumus Latvijā, Baltijā un visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73112893sec.