Notiks ģimeņu sporta diena – Vecmīlgrāvis VAR!

Svētdien, 17. jūlijā Rīgas 31.vidusskolas renovētajā stadionā norisināsies Vecmīlgrāvja pirmās sporta spēles "Vecmīlgrāvis VAR!". Tajās tiek aicināts piedalīties ikviens vecmīlgrāvietis, kā arī tuvākas vai tālākas apkaimes iedzīvotājs. Ir tikai viens priekšnoteikums – vēlme sportot.

Lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu un pievērstu lielāku uzmanību sportiskajām aktivitātēm, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība (VAB), sadarbojoties ar Rīgas brīvostas pārvaldi, nolēma organizēt sporta dienu ģimenēm. Uz pasākumu tiek aicināta gan jaunā paaudze, gan viņu vecāki, gan vecvecāki, - arī tantes un onkuļus droši var ņemt līdzi.

Sporta spēlēs ikviens varēs parādīt savu meistarību futbolā un strītbolā, kā arī startēt dažādās aizraujošās stafetēs. Ja tomēr neizdodas noorganizēt ģimenes komandu, tad savu sportiskumu varēs pierādīt individuālajās disciplīnās.

Pasākumā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem – mazajās sporta spēlēs jaunā paaudze kopā ar dažādiem pasaku tēliem varēs sacensties atbilstoši savam vecumam un prasmēm.  Laikā, kamēr bērni piedalīsies dažādās aizraujošas aktivitātēs, viņi tiks pieskatīti, lai vecāki mierīgu prātu var uzstādīt savus sportiskos rekordus.

Laika posmā starp sacensību noslēgumu un apgalvošanu uzstāsies brīnišķīgais mākslinieks - Rīgas pilsētas rajonu pārzinātājs - reperis Ozols. Līdz šim mākslinieks vairāk iecienījis Pārdaugavu, bet pasākuma organizatori cer, ka pēc šīm sporta spēlēm Vecmīlgrāvis viņam arī kļūs par īpašu vietu, kāds tas ir visiem vecmīlgrāviešiem.

Dalībnieku reģistrācija sporta spēlēm pasākumu dienā būs no plkst. 9.00 līdz 9.45, bet šobrīd to var izdarīt elektroniski Vecmīlgrāvja attīstības biedrības Facebook profilā, kur iespējums iegūt arī papildinformāciju par pasākuma norisi. Sacensības sāksies plkst.10.00 un noritēs līdz vēlai pēcpusdienai.

Sekojot Augusta Dambrovska un Martas Rinkas iedibinātajām tradīcijām, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība dara visu iespējamo, lai vecmīlgrāvieši savu brīvo laiku pavadītu pēc iespējas kvalitatīvāk un kopā ar ģimenēm, jo Vecmīlgrāvis ir brīnišķīga vieta kur dzīvot, audzināt bērnus un atpūsties. Tāpēc arī šī pasākuma akcents tiek likts uz ģimenes kopā būšanu un kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanu.

"Projekts radās vairāku gadu veiksmīgas sadarbības rezultātā starp Vecmīlgrāvja attīstības biedrību un Rīgas brīvostas pārvaldi, kura ir šī pasākuma finansētāja. Pievēršot uzmanību veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, apkaimes iedzīvotājiem gribam radīt dienu, kuru pavadīt, sportojot kopā ar ģimeni", saka VAB valdes loceklis Uģis Bērziņš.

Pasākuma organizatori gaidīs gan lielus, gan mazus, jo – Vecmīlgrāvis VAR!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.13671899sec.