Iepazīsti Jūrmalu ar jauno mobilo lietotni «Visit Jurmala»

Jaunā mobilā lietotne Visit Jurmala ļauj iepazīt Jūrmalu mūsdienīgi un ērti. Tajā pieejami jau sagatavoti dažādi ieteicamie maršruti, tūrisma objekti, ko vērts apskatīt, un to apraksti, karte, praktiska informācija un speciālo piedāvājumu sadaļa, kas noderēs gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem.

Balto smilšu pludmale 24 kilometru garumā, piejūras daba, ēkas ar krāšņu kokgriezumu apdari un laikmetīgās mākslas izstādes ir tikai daži pieturpunkti, kas ieskicē to, ko vērts apskatīt Latvijas lielākajā kūrortpilsētā.

Mobilās lietotnes sadaļā "Maršruti" var izvēlēties kādu no jau gataviem maršrutiem, ko izstrādājuši Jūrmalas tūrisma speciālisti, bet, ja nepieciešams, tos var viegli rediģēt un veidot katrs savu atbilstoši vēlmēm un vajadzībām.

Sadaļā "Objekti" mobilās aplikācijas lietotājs varēs atrast informāciju gan par populārākajiem apskates objektiem, gan kultūras un medicīnas iestādēm, gan restorāniem, kafejnīcām, spa un viesnīcām Jūrmalā. Lai atvieglotu maršruta plānošanu, izvēlētos objektus ir iespējams saglabāt, pievienot izvēlētajam maršrutam vai iegūt norādes, kā turp doties.

Sadarbībā ar Jūrmalas uzņēmējiem ir tapusi sadaļa "Īpašie piedāvājumi". Tajā tiks ievietota un papildināta aktuālākā informācija par mēneša vai sezonas piedāvājumiem gardai maltītei, mierpilnai atpūtai vai veselības veicināšanai.

Visu plašo Jūrmalas tūrisma piedāvājuma klāstu var ērti pārlūkot sadaļā "Karte".

Tāpat mobilajā lietotnē Visit Jurmala ir pieejama noderīga informācija gan par to, kā nokļūt pilsētā un iegādāties iebraukšanas caurlaidi, gan par sabiedrisko transportu un tuvākajām labierīcībām.

Informācija lietotnē ir pieejama trīs valodās – latviešu, krievu un angļu, un to bez maksas var lejupielādēt tādās vietnēs kā App Store (iPhone mobilajiem tālruņiem) un Google Play (Android tālruņiem). Lai to varētu pilnvērtīgi izmantot, ir nepieciešama tikai piekļuve internetam un aktivizēta globālā pozicionēšanas sistēma jeb GPS.

Plasāka informācija visitjurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37614012sec.