Jūrmalā norisināsies jau trešā Saulainā nakts

Jūrmala, Baltijas slavenākā un tradīcijām bagātākā kūrortpilsēta, ar katru gadu kļūst par arvien iecienītāku galamērķi ne vien vasaras sezonā, bet arī gada vēsākajos mēnešos. Gan tālāki viesi, gan arī vietējie iedzīvotāji labprāt izvēlas atpūtu Jūrmalā, izmantojot tās piedāvātos dabas resursus veselības uzlabošanai, kvalitatīvo SPA piedāvājumu, vai vienkārši baudot nesteidzīgu atpūtu Jūrmalas viesnīcās un restorānos.

Par Jūrmalas popularizēšanu rūpējas gan pilsētas vadība, gan uzņēmēji. Viena no lielākajām Jūrmalas viesnīcām "Baltic Beach Hotel", 18. oktobrī jau trešo reizi rīko "Saulaino nakti" – unikāla koncepta vakara pasākumu. "Saulainā nakts" ir svētki gan pastāvīgajiem klientiem, gan arī lieliska iespēja jebkuram interesentam iepazīties ar "Baltic Beach Hotel" piedāvātajām atpūtas iespējām, kā arī baudīt interesantu izklaides programmu.

Šī gada "Saulainā nakts" ir veltīta tuvojošos svētku tematikai, tāpēc apmeklētājiem būs iespējams gan iepazīties ar svētku rīkošanas iespējām „Baltic Beach Hotel”, vērot Jaungada nakts pasākuma prezentāciju, izvēlēties skaistākos galdu klājumus, nobaudīt svētku torti, uzzināt, kā jaunākos skaistumkopšanas knifus, piemērīt karnevāla atribūtiku un pat sākt izvēlēties dāvanas. Neapmaldīties plašajā piedāvājumā palīdzēs vakara vadītājs – elegantais un šarmantais Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns.

Vienīgi 18. oktobrī restorānā "Caviar Club" (šis restorāns tikko ir atzīts par labāko ēdināšanas uzņēmumu Jūrmalā viesnīcu restorānu kategorijā) būs iespējams nobaudīt 5-ēdienu degustācijas ēdienkarti par īpašu cenu - 18 LVL / 25.61 EUR 1 personai, ar katram ēdienam piemeklētu vīnu – 29 LVL / 41 EUR 1 personai. Tāpat šai vakarā restorānos "Caviar Club" un "il Sole" būs iespējams iegūt jaunas zināšanas par vīnu kultūru, apmeklējot degustācijas un iegādājoties iepatikušos vīnu. Viesi tāpat būs aicināti apmeklēt improvizētus kokteiļu salonus.

SPA centrs sagaidīs ar jaunumiem skaistumkopšanas pasaulē. Pieredzējuši kosmetologi, treneri un citi SPA centra speciālisti sniegs labākos ieteikumus kā ziemas sezonā saglabāt možumu un labu veselību, skaistu sejas ādu  un  kādas procedūras labāk izvēlēties pirms svētku pasākumiem. SPA centra pirmajā stāvā, kurā atrodas ūdens relaksācijas zona "the Garden" un pirts komplekss "the Баня" būs iespējams uzzināt visu par pareizu pēršanos, unikālajiem pirts rituāliem un dziedniecisko procedūru ietekmi. Īsts pirts rituāls nav iedomājams bez laba alus, tāpēc pirts kompleksa "the Баня" banketu zālē tiks atvērts "Valmiermuižas" alus bārs.

Pasākuma laikā būs iespējams arī uzzināt vairāk par īpašajiem "Baltic Beach Hotel" SPA centra jaunumiem – Jūrmalas Medicīnas centra (sadarbībā ar Jūrmalas slimnīcu) un Latvijas Amerikas Acu centra filiāles atvēršanu.

Tik krāšņs pasākums nav iespējams bez sadarbības partneriem un katru gadu "Baltic Beach Hotel" "Saulainās nakts" programmas veidošanā iesaistās aizvien jauni uzņēmumi, bagātinot pasākuma norisi. Šogad apmeklētājus priecēs: luksusa universālveikala "Podium" jauno kolekciju modes skate, starptautiskā juvelierizstrādājumu zīmola "TENZO" unikālo rotu ar krāsainiem dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem prezentācija, pasākumu noformējuma aģentūras "Will Happen" un floristikas mākslas burvju „Dizaina parks” galdu klājuma paraugi svinībām u.c.

Improvizētajā fotosalonā būs iespējams iegūt ekskluzīvu foto uz "Saulainās nakts" milzīgās saules fona,  pielaikojot kādu no Kostimi.lv aksesuāriem.

Tikai Saulainajā naktī visi interesenti varēs iegādāties priekšapmaksas kartes, kas 2 mēnešu laikā sniedz 50% atlaidi dzīvošanai viesnīcā un 25% atlaidi SPA centra, sporta centra, kā arī restorānu il Sole un Caviar Club pakalpojumiem. Tā ir vienreizēja iespēja saplānot pirmssvētku sezonas skaistumkopšanas kūri vai vienkārši mierīgas rudenīgas SPA brīvdienas.

"Saulainā nakts" viesus gaida 18.oktobrī, pulksten 18:00 – 22:00.

Ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29608488sec.