Ceļotājiem Ventspilī pieejama jaunā 2019. gada pavasara tūrisma avīze

Jau 18. sezonu iznākusi pavasara tūrisma avīze, kura 2019. gadā publicēta jaunā dizainā, ar aktualizētu informāciju par Ventspili. Tās mērķis ir lasītājus iepazīstināt ar 10 iemesliem, kādēļ apmeklēt Ventspili, sniegt informāciju par Ventspils un novada tūrisma objektiem, par vietām, kur paēst un nakšņot, kā arī informāciju par maija un jūnija pasākumiem Ventspilī.

Uz jaunās tūrisma avīzes vāka attēloti 10 lieliski iemesli, kādēļ apmeklēt Ventspili, pavadot laiku kopā ar ģimeni, dodoties piedzīvojumos, atklājot pilsētu ar velosipēdu, baudot ziedu burvību, svinot, priecājoties, atpūšoties un uzkrājot spēkus.

Avīzes atvērumā ar fotoattēliem un galveno informāciju attēloti populārākie tūrisma objekti, sporta, atpūtas un izklaides iespējas, kuras arī atzīmētas Ventspils kartē. Kartē atzīmēti tūrisma objekti, bezvadu interneta piekļuves vietas (Ventspils guest un Lattelecom-free), iezīmēti arī veloceliņu maršruti.

Tūrisma objektus iespējams apskatīt gan pastaigā, gan braucot ar velosipēdu (velosipēdu celiņi jau vijas vairāk kā 60 km garumā un savieno visus populārākos Ventspils objektus). Uz aizmugurējā vāka pieejama informācija par pasākumiem Ventspilī, maijā un jūnijā, vietas, kur gardāk paēst un nakšņot un starppilsētu kustību saraksts maršrutam Ventspils-Rīga-Ventspils.

Izdevuma beigās publicēts aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – ventus. Ar ventiem iespējams iegūt līdz pat 50 % atlaidi ap 40 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās. Ar plašāku vietu sarakstu, kur ir iespējams tērēt ventus, var iepazīties www.visitventspils.com.

Košākie šī gada pavasara svētki 18. maijā būs Pārventas svētki, šajā pašā dienā arī Muzeju diennakts Amatu mājā, Livonijas ordeņa pilī un H.Dorbes muzejā. 24. maija vakarā pilsētas ielās būs Piektdienas vakara pastaiga, bet nedēļas nogales noslēgumā Ventspilī pulcēsies labākie volejbolisti Latvijas pludmales volejbola čempionāta posmā. Pirmajā jūnija dienā, kā ierasts notiks Zilā karoga pacelšanas svētki. 16. jūnijā gaidāms Ventspils Piedzīvojumu parka maratons, bet Saulgriežus Ventspilī 21. jūnijā ieskandinās Zāļu diena, 23. jūnija vakarā Līgo vakara pasākumi.

Ventspils  jaunā tūrisma avīze izdota četrās valodās – latviešu, krievu, lietuviešu un angļu – 250 810 eksemplāros. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi 215 600 eksemplāros dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos "Diena", "Neatkarīgā Rīta Avīze", "Latvijas Avīze", "Privātā Dzīve" un "Kurzemes vārds", krieviski laikrakstos "Суббота", "МК-Латвия", "Лиепайская Неделя" un "Сегодня Неделя", bet lietuviski tiks lasīta laikrakstā "Lietuvos Rytas".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52516699sec.