«Lemberga hūtē» sezona noslēgusies!

2012.gada 17. martā, slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” ar jautrām atrakcijām gan pieaugušajiem, gan bērniem, ar paraugdemonstrējumiem un kārtīgu izmirkšanu ūdens baseinā tika sagaidīts pavasaris un noslēgta „Lemberga hūtes” sezona.

Pasākums kopumā pulcēja vairāk kā 30 dalībniekus, kuri bija ieradušies interesantos un orģinālos tērpos, gan ar paštaisītiem braucamrīkiem. Apmeklētājiem bija iespēja piedalīties gan ekstrēmajā nobraucienā no kalna cauri ūdens baseinam un augstlēkšanas sacensībās, gan ne tik ekstrēmajā, bet jautrajā ragaviņu nobraucienā un izmēģināt Annels atrakcijas.

Labākie sacensību dalībnieki tika apbalvoti ar vērtīgām balvām no Olimpiskā centra „Ventspils”. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī Ventspils pildētas domes priekšsēdētājs A. Lembergs, kurš vēroja pasākumu, kā arī apbalvoja uzvarētājus.

Par labāko rezultātu augstlēkšanas sacensībās cīnījās 7 dalībnieki. Vislabāko rezultātu uzrādīja arī iepriekšējā gada laureāts Jānis Lapsiņš, kuram izdevās pārspēt savu iepriekšējā gada rekordu un sasniegt 1,80 metru atzīmi. Otrs labākais braucējs bija Mārtiņš Tālbergs, kurš atpalika vien par 20 centimetriem, pārvarot 1,60 metru augstumu.

Sacensībās ar paštaisītiem braucamrīkiem kopumā piedalījās 16 dalībnieki. Par labākajiem braucamrīkiem žūrija atzina Krista Bērtuļa pilotēto briedi, Jutas Liepiņas braucamrīku „Spītnieka savaldīšana”, kā arī Artūra Žvīgura un Roberta „Sudraba sapņu braucēju”.

Šogad nobraucienā cauri ūdens baseinam piedalījās krietni vairāk dalībnieku nekā iepriekšējos gadus – kopā aptuveni 20 drosminieki. Dalībnieki tika vērtēti dažādās nominācijās:

1. Lielākās šļakatas – Pludo (Mārtiņš Plūme);

2. Kailākais braucējs – Juta Liepiņa;

3. Miss braucēja – Viktorija Visocka;

4. Slapjākais braucējs – Ilze Lēvita;

5. Paraugbraucējs – Oļegs, (Oļegs Z).

A. Lembergs izvēlējās arī savu simpātiju un balvu pasniedza dalībniecei ar segvārdu „Bat girl” (Evelīna Riekstiņa).

Līdz ar šo pasākumu sezona slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” ir noslēgusies un kalns gaidīs apmeklētājus atkal nākamajā sezonā. Olimpiskais centrs „Ventspils” saka paldies visiem dalībniekiem un skatītājiem par šī pasākuma atbalsta. Tiksiemies nākamajā sezonā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79538107sec.