Latvijas Bobsleja izlase Ventspilī gatavojas Sočiem

Latvijas bobsleja izlase, kā pēdējo treniņnometnes vietu pirms Soču Olimpiskajām spēlēm, izvēlējusies Olimpiskā centra "Ventspils" sporta bāzes, kur aizvada treniņnometni.

Galvenā trenera Sanda Prūša un trenera Jāņa Ozola vadībā komanda Ventspilī ieradās 30. janvārī, prom no Ventspils komanda dosies 7. februārī, bet uz Sočiem izlidos 10. februārī.

Šobrīd Soču Olimpiskajām spēlēm gatavojas desmit bobslejisti: Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste, Jānis Strenga, Oskars Ķibermanis, Raivis Broks, Helvijs Lūsis, Vairis Leiboms, Intars Dambis un Edgars Eriņš. Komandas ārsts Jānis Kaupe.

Treniņnodarbības notiek Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā un atlētikas zālē.

Sandis Prūsis uzver, ka Ventspils nav izvēlēta nejauši, jo šeit ir lieliski apstākļi, lai pēdējās sagatavošanās nedēļās vairāk strādātu pie fiziskās sagatavotības prom no lielpilsētas kņadas un žurnālistiem. Atzinīgus vārdus treneris izteica par Ūdens piedzīvojumu parku, kuru komanda apmeklēja, lai atjaunotos pēc grūtajiem treniņiem un apmeklētu SPA zonu, peldbaseinu un pirtis.

Latvijas izlases bobslejisti regulāri izmanto Olimpiskā centra "Ventspils" sporta bāzes un Ventspilī noteikti vēl plāno atgriezties, lai izmantotu pilsētas sniegtās sportošanas iespējas.

Vēlam veiksmi un panākumus mūsu bobslejistiem Soču Olimpiskajās spēlēs!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80851293sec.