Cēsīs notiks „Jāņu” skrējiens

23. jūnijā Cēsu apkārtnē norisināsies veikala „Maratons” atbalstītie „Jāņu” skrējieni - 12 km garais skrējiens „Jānis” un 6 km garais skrējiens „Jānītis”. Abas distances vijas pa Gaujas senleju un Cēsu pilsētas ielām. Labākie skrējēji saņems balvas no dziedātāju Jenny May un Kristīnas Zaharovas rokām. Dalībnieki aicināti pieteikties interneta mājas lapā www.cesusportaskola.lv līdz 21. jūnijam.

Šogad tiek organizēts jau divdesmit pirmais skrējiens „Jānis” un devītais skrējiens „Jānītis”. Pirmo reizi skrējiens „Jānis” notika 1989. gadā, bet „Jānītis” – 2001. gadā. Sacensības organizē Cēsu pilsētas sporta skola, skrējiena galvenais atbalstītājs ir veikals skriešanas mīļotājiem „Maratons”.

Laura Lapiņa, veikala „Maratons” idejas autore: „Mēs esam skriešanas mīļotāji – skrienam katru rītu, piedalāmies maratonos, atbalstām skrējienus, mudinām cilvēkus skriet. Skriešana ir labākais veids, kā uzturēt sevi fiziskā formā. Un – krīzes apstākļos – tas ir arī lētākais veids, kā to izdarīt. Viss, kas nepieciešams, ir labi apavi.”

Skrējēji startēs plkst. 11.00 Cēsu Pils parkā uz Palasta ielas. Finišā Pils parkā pie estrādes skrējējus sagaidīs ar svētku noskaņai atbilstošajiem dzērieniem.

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks sacensību dienā līdz 10.00 parkā pie estrādes. Iepriekšējā pieteikšanās un informācija ir pieejama Cēsu sporta skolas mājas lapā www.cesusportaskola.lv līdz 21.jūnijam plkst.16.00. Dalības maksa, iepriekš piesakoties, visās grupās ir Ls 1.50. Reģistrējoties sacensību dienā, dalības maksa ir Ls 2. Pirmie 250 reģistrējušies dalībnieki saņem īpašu uzlīmi. Papildus informācija ir atrodama arī mājaslapā www.skrien.lv.

Uzvarētāju apbalvošana notiks plkst. 12.30. 1., 2. un 3. vietas ieguvēji katrā grupā no Jenny May un Kristīnas Zaharovas rokām saņems diplomus, medaļas un „līgošanai” nepieciešamās lietas, 1.vietas ieguvēji turklāt saņems vērtīgas balvas no veikala „Maratons” un „adidas”.

Kristīna: ”Mums abām ar Jenny May patīk veikala „Maratons” ideja popularizēt skriešanu, aicinām arī citus to atbalstīt! Vēl gan neesam tā uztrenējušās, lai noskrietu 12 km – gan jau kādreiz nākotnē.”

Pavisam īpašu balvu saņems skrējienu labākais Jānis. Apbalvoti par dalību sacensībās tiks arī visi pārējie finišējušie Jāņi un Līgas.

Pēc apbalvošanas notiks pilsētas galerijas „Valleta” dāvanu karšu izloze: 2 dāvanu karšu Ls 25 vērtībā izloze starp Jāņiem un Līgām, kā arī 2 dāvanu karšu Ls 25 vērtībā izloze starp pārējiem dalībniekiem. Lai skriešanu padarītu komfortablāku, pasākuma laikā skrējiena dalībniekiem un līdzjutējiem veikala „Maratona” tirgotās „adidas” preces būs iespējams iegādāties par ļoti īpašām cenām.

Skrējiena pārējie atbalstītāji ir Cēsu pilsētas dome, Cēsu rajona padome, sporta preču zīmols „Adidas”, pilsētas galerija „Valleta”, pašvaldības aģentūra ”Vidzemes Vēstures un Tūrisma centrs”, A/S „Cēsu Alus”, SIA „Beātus”, interneta resursi www.runnig.lv un www.cesis24.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81424594sec.