Cēsu Jaunajā pilī atklāj telpas konferencēm un semināriem

18.01.2011 Cēsu Jaunajā pilī atklāta labiekārtota konferenču zāle pils trešajā stāvā un jauna izstāžu zāle - galerija pils bēniņu telpās. Telpu atjaunošana notiek Cēsu novada pašvaldības īstenotā projekta „Cēsu pils kompleksa revitalizācija tūrisma attīstībai” ietvaros.

Jaunatklātās telpas, kurās izbūvēts arī lifts, ir piemērotas gan semināru, konferenču un izstāžu norisei, gan muzejpedagoģisko programmu un citu izglītojošu nodarbību organizēšanai. „Mūsu sajūta ir tāda, ka šeit notiek radoša darbība. Ir paredzēts, ka pilī notiks pasākumi bērniem, ģimenēm, kā arī mākslas un citu nozaru ļaudīm,” informēja Cēsu Kultūras un Tūrisma centra direktore Jolanta Sausiņa.

Būvniecības un restaurācijas process „Skonto Būve” būvdarbu vadītāja, novadnieka Modra Seļakova vadībā noritējis pacietīgi, ar augstu profesionālo ieinteresētību un izpratni par kultūrvēsturisko objektu. Par rezultātu gandarīts ir arī M. Seļakovs, kurš kā savu labāko profesionālo skolotāju min arhitektu Andreju Ģelzi. Būvdarbu vadītājs atklāja: „Man jau tie gadi, kad jāstrādā, lai būtu apmierināts.” J. Sausiņa stāstīja, ka atjaunotajās telpās „ir jūtama ļoti laba aura, mēs esam sākuši veidot šo telpu piedāvājumu vietējai un ārvalstu auditorijai”.

Svinīgajā atklāšanas pasākumā piedalījās arī Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders, kurš klātesošajiem novēlēja: „Es ceru, ka arī sabiedrība novērtēs visu, ko esam veikuši.” Iedvesmojošus vārdus cēsiniekiem teica arī būvkompānijas „Skonto Būve” viceprezidents: „Par cilvēkiem, par tiem, kas šeit, pilī, strādā. Par to, lai nākamais remonts pēc 100 gadiem!”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Ungurmuiža
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08400607sec.