Cēsis aicina pieteikties uz jauniem gidu kursiem klātienē

Pašvaldības aģentūra Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs aicina pieteikties gidu kursiem klātienē. Atraktīvākajiem, labākajiem kursu beidzējiem tiks piedāvāts aktīvs un radošs darbs vēsturiskā vidē, kas ietver iespēju vadīt ekskursijas Cēsu Pils kompleksā, pilsētā, kā arī iespēja iesaistīties teatralizētās programmās un citos aģentūras rīkotajos pasākumos. Par priekšrocību tiks uzskatītas svešvalodas (krievu, vācu) zināšanas un augsta atbildības sajūta.

Uz kursiem aicināti visi interesenti, kuri labprāt papildinātu zināšanas par Cēsu pilsētas vēsturi, arhitektūru, Cēsu viduslaiku un Jauno pili. Lieliska iespēja uzlabot komunikācijas un prezentācijas prasmes, apgūt gidu darba pieredzi. Jaunieši, kas par gidiem strādā jau vairākus gadus, atzīst, ka ekskursiju vadīšana tūristu grupām, ārvalstu diplomātiem un vēstniekiem ir interesants darbs, kas sniedz gandarījumu un palīdz jaunu noderīgu kontaktu veidošanā.

Kursi notiks klātienē no 21.februāra līdz maijam. Kursu ietvaros dalībnieki apgūs ne tikai vēsturiskās zināšanas, bet arī tiks iepazīstināti ar gidu uzvedības ābeci - runas kultūra, sevis pasniegšanu publikas priekšā. Nodarbības vadīs Cēsu Vēstures un mākslas muzeja speciālisti Gundars Kalniņš, Vija Rozentāle un Tālis Pumpuriņš, Dace Cepurīte, Evita Muceniece un vēsturnieks Daumants Vasmanis. Kursu noslēgumā paredzēts eksāmens – ekskursiju vadīšana pa vecpilsētu un Cēsu Pils kompleksu.

Interesenti laipni gaidīti uz pirmo nodarbību 21.februārī, plkst.16:00 Cēsu Jaunajā pilī (Pils laukums 9). Plašāka informācija par kursiem: [email protected], pa tālruni 26339342

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53166509sec.