Skolēni ar vilcienu uz Cēsīm dosies izzināt, atklāt un darboties

Sadarbojoties p/a "Cēsu Kultūras un tūrisma centrs" un a/s "Pasažieru vilciens", kā arī Cēsu uzņēmējiem, šajā pavasarī tiek piedāvātas aizraujošas skolēnu ekskursijas. Ikvienai klasei no pieciem dažādiem variantiem ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko ekskursijas saturu un veselu dienu pavadīt Cēsīs.


Dažādos komplektos sakombinētas aktivitātes „Senie notikumi, amati un tradīcijas Cēsīs”, „Stāsti, ko stāsta Cēsis”, „Atraisi savu zinātkāri”, „Cēsis-atklājumu un atjautības pilsēta” papildinās skolēnu zināšanas darbīgā un interaktīvā veidā.

Cēsu pils kompleksa un Seno rotu kalves apmeklējums, ekskursija pa Cēsu vecpilsētu, aušanas darbnīcas „Vēverīšas” apmeklējums vai Seno lietu stāsti Cēsu muzeja atklātajā krājumā bērniem sniegs ieskatu mūsu valsts kultūrā un vēsturē. Savukārt Bērnu zinātnes centra „Z(in)oo” apmeklējums radīs izpratni par fiziku, mehāniku, ķīmiju un matemātiku.

„Tā kā vilciens ir ekonomiski izdevīgs, ekoloģiski tīrs un videi draudzīgs transporta līdzeklis, ar kuru ērti var nokļūt līdz Cēsīm, tad šoreiz skolēnu pavasara ekskursijām gribam ieteikt tieši šādu pārvietošanās veidu,” saka Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone. „A/s „Pasažieru vilciens” skolēnu klasēm piedāvā īpašo cenu braucienam ar vilcienu abos virzienos. Protams, arī tie skolēni, kuriem nav iespējas izmantot vilcienu, ir laipni aicināti atbraukt uz Cēsīm. Atsauksimies uz ikvienu lūgumu izstrādāt individuāli tematisko maršrutu pa Cēsīm, kas varētu palīdzēt apgūt jaunas zinības vai papildināt mācību procesu.”

Maršruti tika izstrādāti ņemot vērā to, ka īpaši maijā un jūnijā skolēnu klases ļoti aktīvi dodas mācību ekskursijā pa Latviju. Sazinoties ar Cēsu Tūrisma informācijas centru, programmas saturu ir iespējams mainīt, papildināt vai pat pagarināt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44551396sec.