Cēsu TIC saņem Q-Latvia tūrisma kvalitātes sertifikātu

Tūrisma attīstības valsts aģentūra(TAVA) ir piešķīrusi Latvijas tūrisma kvalitātes sertifikātu "Q-Latvia" Cēsu pils apmeklētāju un tūrisma informācijas centram.

"Tas nozīmē, ka mēs esam orientējušies uz viesi ar vēlmi  izprast un apmierināt viņa vajadzības, kā arī esam spējīgi nodrošināt sertifikāta kritērijiem atbilstošus tūrisma pakalpojumu standartus. Sniegsim klientiem augstas kvalitātes servisu un domāsim par viņu komfortu arī turpmāk," ar gandarījumu par sasniegto rezultātu stāsta Andra Magone, Cēsu Tūrisma Attīstības un informācijas centra vadītāja.

Sertifikāts ir izsniegts uz 5 gadiem ar atkārtotām pārbaudēm reizi gadā. Slepenais viesis, kas pārbauda vai noteiktie kritēriji, kas saistīti ar laipnu apkalpošanu, joprojām tiek izpildīti, var atkal ierasties jebkurā laikā.  

Andra Magone izsaka lielu paldies saviem kolēģiem, par attieksmi pret ikdienas darbu, jo īpaši tiem cilvēkiem, kas aci pret aci saskaras ar klientu, un tiem, kas veido tūrisma produktu. "Kolēģu atbildības un servisa izpratnes rezultātā mēs saviem klientiem un pilsētas viesiem varam sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus," saka Andra Magone.

*Eiropas tūrisma nozarē "Q" kvalitātes sistēmas pēdējos gados ir kļuvušas plaši pazīstamas. Līdzīgi kā citās valstīs, ieviešot "Q-Latvia" kvalitātes sistēmu, uzņēmumam ir iespēja palielināt savu konkurētspēju, prestižu un atpazīstamību, nodrošinot klienta vajadzībām un prasībām atbilstošu pakalpojumu. "Q-Latvia" kvalitātes zīmes ieguvēji tiks īpaši izcelti TAVA īstenotajās mārketinga aktivitātēs un reklamēti tūrisma informatīvajos kanālos.

Cēsu Tūrisma Attīstības un informācijas centram sertifikāts pasniegts piektdien,7.decembrī Latvijas tūrisma forumā Rīgā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.cesis.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53416204sec.