Cēsīm izstrādāts jauns tūrisma piedāvājumu rezervāciju portāls

Ir atvērts jauns tūrisma portāls www.eventsCesis.lv, kurā ikviens interesents var izvēlēties un norezervēt dažādus atpūtas piedāvājumu komplektus Cēsīs un tuvējā apkārtnē.

Portāls ir tapis sadarbojoties Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centram un uzņēmumam "Events Latvia". Interesenti ar to pirmo reizi tika iepazīstināti februārī tūrisma izstādē "Balttour 2013". Vietnes mērķis ir ne vien iepazīstināt tūristus ar atpūtas iespējām Cēsīs, bet arī sniegt maksimāli ērtu veidu ceļojuma plānošanai vēl mājās esot. Arī cenas ziņā tūristi būs ieguvēji, jo vietnē rezervētais un iegādātais komplekts maksās mazāk, nekā tad, ja katrs pakalpojums tiks pirkts atsevišķi.

Portālam latviešu un angļu valodā ir ne tikai sava interneta adrese, tas ir arī iestrādāts Cēsu tūrisma mājas lapā www.turisms.cesis.lv zem sadaļas "Īpašie piedāvājumi Cēsīs". Portāls tiek pašlaik papildināts ar jauniem sezonas piedāvājumiem. Tūrists no plašā piedāvājumu klāsta varēs izvēlēties jau gatavu paketi, kā arī to papildināt ar citām savām vēlmēm atbilstošiem atpūtas piedāvājumiem Cēsu apkārtnē, kas sākotnējā pamatpiedāvājumā nav iekļauti. Paketes ir sagrupētas pa interešu tēmām, un tajās ietilpst piedāvājumi no Cēsu naktsmīnēm, atpūtas vietām un interesantiem apskates objketiem. Īpaši piedāvājumi tiks veidoti tiem, kas vēlas apmeklēt pasākumus un koncertus Cēsīs, jo šajos komplektos tiks iekļautas arī ieejas biļetes.

SIA "Events Latvia" pārstāve Eva Altenburga pauž gandarījumu par kopīgo projektu un norāda, ka aktīvi turpinās sadarboties ar Cēsu un tuvējās apkārtnes uzņēmējiem, lai ne vien tūristiem piedāvātu kvalitatīvu un pieejamu rezervēšanas pakalpojumu, bet arī veicinātu tūristu skaita palielināšanos Cēsīs jo īpaši ārpus aktīvās tūrisma sezonas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.eventsCesis.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44110799sec.