Klajā nācis Liepājas pilsētas kalendārs

Klajā nācis Liepājas pilsētas kalendārs, kurā caur 12 jauno liepājnieku redzējumu un 12 pilsētas jomām un nozarēm tiek pavēstīts Liepājas pilsētas stāsts. Kalendārs pilda ne tikai savu klasisko funkciju, bet tajā arī Liepājas jaunieši katrā mēnesī devuši kādu uzdevumu.

“Kad mēs bijām jauni, mēs darījām visu, kas ienāca prātā. Tad sākām novecot, un nu tikai reizi gadā prātā ienāk bēdīgi slavenais saraksts ar lietām, kuras nākamgad noteikti izdarīšu. Lūk, šis ir tas brīdis, un šis saraksts - katru mēnesi viens uzdevums no jaunajiem liepājniekiem. Ja izpildīsi kaut pusi, kļūsi par gadu jaunāks” - rakstīts kalendāra ievadā.

Piemēram, janvārī jaunie liepājnieki aicina eksperimentēt un norāda, ka eksperimentēšana ne vienmēr nozīmē dažādu ķīmisku vielu sajaukšanu - eksperiments ir arī ikdienišķo rīta braucienu ar auto uz darbu nomainīt pret gājienu ar kājām.

Kalendārā ir atspoguļotas Liepājas pilsētu raksturojošas jomas un nozares - māksla un kultūra, izglītība, sports, uzņēmējdarbība, infrastruktūra u.c.

Kalendāra koncepcijas un idejas autors ir Liepājas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa. Kalendāra fotogrāfiju autors ir Reinis Hofmanis, tekstu redaktors - Voldemars Dudums un dizainere - Dārta Hofmane.

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa vēlas pateikties visiem skolēniem, kuri piekrita līdzdarboties projektā, šādā veidā atbalstot un popularizējot pilsētu. Paldies Herbertam un Lilijai Laugaļiem, Lotei Annai Strīķei, Jānim Straumei, Līgai Konei, Helvijam Klāvam Bernātam, Karīnai Klākai, Margaretai Rebekai Mertenai, Dāvidam Danielam Kalniņam, Violai Alisei Šuišelei, Sandim Rabčukam, Armandam Plaudim un Poļinai Hļebņikovai.

Pilsētas kalendāru var iegādāties ikviens liepājnieks un Liepājas viesis. Kalendārs par 7,70 eiro nopērkams Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā un koncertzāles Lielais dzintars  informācijas centrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57755494sec.