Uz Liepāju izvējoties aicinās septiņi pilsētas vēstneši

2019. gada 10. aprīlī, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notika iepazīstināšana ar Liepājas pilsētas jaunās vasaras sezonas aktualitātēm un publiski tika paziņoti arī tie septiņi liepājnieki, kuri kļuvuši par Liepājas vēstnešiem un aicinās viesus no visas Latvijas izbaudīt nedēļas nogali vēju pilsētā.

Liepājas pilsēta jau sākusi jauno pilsētas reklāmas kampaņu un ikvienam Latvijas iedzīvotājam piedāvā iespēju atbraukt ciemos pie īstiem liepājniekiem un pavadīt neaizmirstamu nedēļas nogali Liepājā.

Kopumā Liepāju klātienē izrādīs 7 liepājnieki: Marta Toode-Pusaudze un Vairis Pusaudzis parādīs aktīvās atpūtas iespējas vēju pilsētā, Ralfs Jēkabsons atklās Liepāju no jauna, Monta Glumane sarūpēs neaizmirstamu nedēļas nogali ar draudzenēm, Inguna Eņģele iepazīstinās ar Liepājas kultūras dārgumiem, Andris Lanka ar ģimeni ielūgs uz aizraujošu nedēļas nogali, Kristiāna Bumbiere parādīs labāko, ko jaunieši var darīt mūsu pilsētā un Annija Vētra un Oskars Tērauds atklās Liepājas sportiskāko pusi.

Atbilstošākos vēstnešus izvēlējās žūrijas komisija, kuras sastāvā bija Liepājas pilsētas izpilddirektors Ronalds Fricbergs, SIA "Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs" vadītāja Inta Šoriņa, dziesminiece un režisore Maija Kalniņa, pasākumu rīkotāja un jaunā liepājniece Sindija Vilde un Liepājas pilsētas sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja Zita Lazdāne.

Pieteikuma anketa un paplašinātāka informācija par Liepājas vēstnešiem pieejama šeit. Pieteikumus var iesniegt līdz 3. maijam.

Pieteikties atpūtai Liepājā var piecās kategorijās: kultūras baudītāji, aktīvās atpūtas un sporta piekritēji, nedēļas nogale draudzenēm, atpūta ģimenei ar bērniem un jauniešu atpūta. Katrs vēstnesis kopā ar Liepājas pilsētas pārstāvjiem izvēlēsies piemērotāko viesi.

Vairāk par Liepājas vēstnešu akciju "Izvējojies Liepājā!"

Liepājas pilsēta ir pārliecināta, ka vislabāk vēju pilsētu izrādīt viesiem var paši liepājnieki, tādēļ jaunajā tūrisma sezonā Liepājas pilsēta aicināja iesaistīties iedzīvotājus, kuri gatavi iepazīstināt viesus ar labākajām atpūtas un izklaides iespējām pilsētā. Februāra sākumā tika izsludināta vēstnešu pieteikšanās, iedzīvotāju interese bija liela - kopumā divu nedēļu laikā saņemti 84 pieteikumi un žūrijas komisija klātienē tikās ar 15 pretendentiem, lai 7 no viņiem sniegtu iespēju kļūt par Liepājas vēstnešiem un jaunajā tūrisma sezonā.

Kopumā Liepājas pilsēta vasaras un rudens sezonā kādam no interesentiem uzdāvinās nedēļas nogales izvējošanos piecās kategorijās: kultūras baudītāji, aktīvās atpūtas un sporta piekritēji, nedēļas nogale draudzenēm, atpūta ģimenei ar bērniem un jauniešu atpūta.

Liepājnieki - vēstneši trīs dienu garumā pilsētas viesus iepazīstinās ar plašo atpūtas piedāvājumu un parādīs labāko, ko iespējams darīt nedēļas nogalē Liepājā. Liepājas pilsēta kopā ar tūrisma uzņēmējiem viesiem nodrošinās naktsmājas, ēdināšanas iespējas un segs ieejas maksu apskates objektos vai pasākumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3966918sec.