Liepājā pēc rekonstrukcijas uzstāda atjaunoto Fazer pulksteni

Liepājā pēc trīs mēnešu rekonstrukcijas Tirgoņu ielas laukumā atklāts atjaunotais "Fazer" pulkstenis. Pulkstenim ir veikts kapitālais remonts, atjaunota fasāde un uzstādīts jauns GPS pulksteņa mehānisms, kas ticis pasūtīts īpaši no Šveices.

22 gadu laikā "Fazer" pulkstenis ir kļuvis par iecienītu satikšanās vietu liepājniekiem un par neiztrūkstošu pilsētas simbolu.  Pirmo reizi "Fazer" pulkstenis Liepājā uzstādīts 90. gadu sākumā, tolaik tam kļūstot par pirmo šāda veida uzņēmuma pulksteni pasaulē.

"Esam priecīgi paziņot, ka šodien varam no jauna atklāt "Fazer" pulksteni Liepājā. Mēs, "Fazer" iestājamies par patiesi sirsnīgiem un skaistiem mirkļiem! Tādēļ ceram, ka pulkstenis iepriecinās liepājniekus un arī turpinās kalpot kā satikšanās vieta, kā arī būs noderīgs laikrādis un orientieris pilsētniekiem, gan pilsētas viesiem," atklāj "Fazer Latvija" mārketinga vadītāja Zane Bērziņa.

"Iepriecina, ka mūsu sadarbība ar "Fazer" ir vainagojusies ar atjauninātu vides objektu. Liepājnieki jau pieraduši, ka Tirgoņu ielas galā jāskatās, cik ir pulkstenis – tagad tas atkal darbojas un ieguvis jaunu izskatu. Gaišais krāsojums un veiktais pamatnes labiekārtojums ir atsvaidzinošs akcents, kas ilgi gaidīts un šajā brīdī ļoti vajadzīgs," stāsta Liepājas pilsētas galvenā māksliniece Agita Ansule.

Jau ziņots, ka "Fazer" laikrādis tika demontēts un nodots rekonstrukcijai šī gada februārī. Pulksteņa restaurācijas darbus pēc uzņēmuma "Fazer Latvija" pasūtījuma veicis uzņēmums SIA "First", savukārt atjaunotā pulksteņa mehānisma piegādi no Šveices nodrošināja uzņēmums SIA "Laika Stils".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50626111sec.