Nebeidzamas atpūtas iespējas pasākumos Liepājā

Nedēļas nogalē Liepājas pludmali un pilsētu pāršalks festivālu un pasākumu vilnis, kas būs saistošs ikviena gaumei. No populārās mūzikas koncertiem un atrakcijām līdz pat autosportam un grāmatas prezentācijai. Neskatoties uz to vai esi kultūras, sporta, jautrības vai relaksējošas atpūtas mīļotājs, savu brīvdienu piepildījumu atradīsi tieši Liepājā!

Tirdzniecības nams "Kurzeme" aicina ikvienu interesentu izbaudīt neaizmirstamās sajūtas, kuras sniedz pasaules iepazīšanas burvība, izmēģinot mobilo planetāriju. Šī īpašā izrāde dos iespēju ielūkoties ne tikai astronomijas pasaulē, bet arī bioloģijas un dabaszinātnes brīnumos.

Radošā telpa "Ideju bode" 10. jūlijā piedāvās iegādāties dažādus vietējo mākslinieku darinājumus un mākslas darbus mākslas, dizaina un amatniecības tirdziņā. Savukārt pulksten 18.00 kopā ar Uģi Kuģi būs iespēja izzināt veiksmīgas laulības pamatprincipus lekcijā "Sievietes un vīrieša pienākumi attiecībās".

10. jūlijā pulksten 17.00 Liepājas muzejā notiks starptautiskā fotomākslinieka un Liepājas Tautas fotostudijas ilggadējā dalībnieka Pētera Jaunzema (EFIAP) fotogrāfiju grāmatas „Piemares īstenieki" atvēršanas pasākums.

"Malibu Kiss" pludmales ballīte gaidīs pašus aktīvākos atpūtniekus pludmales bārā "Red Sun Buffet". Taču restorānā "Pastnieka māja" piektdienas vakars iesāksies ar muzikālo trio – Agnesi Kuplēnu, Jāni Strazdu un Māri Kupču. Pludmales kafejnīca "Vēju dārzs" vakaru pavadīs ar grupu "Vēju appūstie".

10. un 11. jūlijā jau piekto gadu Liepājā norisināsies grandiozākais pludmales festivāls Baltijā, pulcējot mūzikas mīļotājus pludmalē un Jūrmalas parkā. Festivāls „LMT Summer Sound" divu dienu garumā piedāvās nebeidzamas izklaides un patīkamu atpūtu ikvienam, kurš gatavs ļauties jautrībai un piedzīvojumiem.

Sestdien, 11. jūlijā, pilsētā norisināsies Starptautiskais mākslas plenērs "Liepājas Marina 2015".

Latvijas labākie krosfiteri sestdien tiksies spēka, veiklības un izturības sacensībās „Pludmales spēks". Riepu velšana, pievilkšanās, smilšu maisu nešana, skrējiens jūrā ir tikai daži no veicamajiem uzdevumiem šajās spēka, ātruma un izturības sacensībās, kuras 11. jūlijā norisināsies Liepājas pludmalē.

11. jūlijā Liepājas Tirdzniecības kanālā, jau tradicionāli norisināsies Latvijas čempionāts peldēšanā atklātā ūdenī, kurā paralēli sporta klases sacensībām tiks noskaidroti arī atklātā ūdens peldēšanas čempioni tautas klasē.

Sestdien no pulksten 11.00 līdz pat 18.00 Liepājā norisināsies Jūras svētku pasākumi. Karuseļi, izpletņlēcēju šovs, amatnieku tirdziņš, muzikāli priekšnesumi, krāsu skrējiens un vēl daudz dažādas izklaides sagaidīs ikvienu Jūras svētku svinētāju Kūrmājas prospekta galā.

Līdz 31. augustam katru dienu pulksten 14.00 Rožu laukumā gids ar Liepājas karodziņu rokās gaidīs ikvienu, kurš 2 stundu garumā vēlas iepazīt Liepāju, dodoties aizraujošā pastaigā pa Liepājas centru. Ekskursijas laikā būs iespēja iepazīt visas interesantākās pilsētas apskates vietas, izbaudīt brīnišķīgu skatu uz vēju pilsētu no katedrāles torņa, kā arī pastaigas noslēgumā baudīt atspirdzinošu pārsteigumu.

Katru svētdienu, pulksten 12.00, Jūrmalas parkā pie bērnu laukuma norisināsies bērnu rīti, kurā mazie liepājnieki un pilsētas viesi bez maksas varēs piedalīties dažādās aktivitātēs.

Vasaras koncertcikls "Mūzika dievnamam" aicina uz koncertu 12. jūlijā, pulksten 17.00, Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē. Koncertā uzstāsies mākslinieks no Francijas - Pierre Zevort.

Kā jaunums Liepājas muzejā apmeklētājus priecēs rallija "Kurzeme" 50 gadu jubilejas izstādē "No garāžas līdz uzvarai". Tajā var iepazīties ar rallija "Kurzeme" vēsturi pusgadsimta garumā un iepazīt autosporta vēstures pamatlicējus un veidotājus. Līdz pat 6. septembrim muzejā apskatāma izstāde „Jūgendstila mode (1896 - 1915)", kas veidota no pasaulslavenā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva kolekcijas. Muzeja lielajā izstāžu zālē apskatāma izstāde „Jūrmalas mākslinieki Liepājai". Vēl pēdējo nedēļas nogali pieejama mākslinieces Paulas Zariņas personālizstāde "Epizodes".

Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē apskatāma Ilzes Karlsones izstāde "Bijušo sajūtu restaurēšanas darbnīca". Izstādes nosaukums aizgūts no Hardija Lediņa apvienības NSRD, pieminot meistaru 60 gadu atceres jubilejā.

Liepājas Latviešu biedrības namā līdz 28. jūlijam skatāma Sandras Ūpes fotoizstāde "Pastkartes no Norvēģijas". Savukārt līdz 31. jūlijam izstāžu galerijā apskatāma fotostudijas "FOTAST" fotogrāfa Agra Klestrova 40 gadu jubilejas personālā fotoizstāde "Melnais baltums vai baltais melnums". LCZB filiālbibliotēkā "Valtera bibliotēka" līdz 31. jūlijam apskatāma Gata Mārtiņa Bezdelīgas gleznu izstāde "Motīvi".

LOC stadionā "Daugava" nedēļas nogalē norisināsies SMScredit.lv Virslīgas spēle futbolā. Informācija par šiem un vēl citiem sporta notikumiem atrodama Liepājas pasākumu kalendārā www.kalendars.liepaja.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.460603sec.