Siguldā norisināsies 29. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens

2019. gada 1. septembrī Siguldā norisināsies 29. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Vērienīgā pasākuma rīkotāji atklājuši, ka pirmo reizi tiks rīkota īpaša Retro velo brauciena dalībnieku parāde, bet ceļa remonts pie "Sēnītes" neietekmēs distanču maršrutus.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens ir lielākais velo notikums mūsu valstī. Šajā gadā tas norisināsies Zinību dienā – 1. septembrī. Norises vieta nemainīga. Vairākus tūkstošus velo mīļu uzņemt gatava Sigulda, kas ir pateicīga vieta šāda pasākuma rīkošanai dēļ labās un infrastruktūras un gleznainajai Gaujas senlejai.

Lai sabiedrību plašāk informētu par šī gada velobrauciena jaunumiem, kā arī atskatītos uz spilgtākajiem mirkļiem aizvadītajos gados, ceturtdien Arkādijas parkā, Rīgā vienkopus pulcējās Vienības brauciena rīkotāji, atbalstītāji, Latvijas gada labākais riteņbraucējs Toms Skujiņš, Retro velo distances dalībnieks -  tēlnieks Ivars Drulle, jaunie velobraucēji un citi interesenti.

Pasākuma galvenais rīkotājs Igo Japiņš: "Sveicu visus ar nozīmīgā velo notikuma tuvošanos. Šajā gadā Vienības velobrauciens velo mīļus uzrunās ar jaunu, vēl aizraujošāku MTB distanci. Nelielas, bet patīkamas izmaiņas skars arī Retro velo braucienu, kurā piedalīties bez laika kontroles varēs ikviens aktīvās atpūtas cienītājs. Pirmo reizi pirms Retro velo starta notiks dalībnieku parāde, kurā ikviens varēs novērtēt krāšņos tērpus un velosipēdus. Vienlaikus, iepriekšējo gadu maršrutos saglabātas "Elektrum" Tautas un sporta šosejas distances. Ceļa remonts pie "Sēnītes" distances būtiski neietekmēs. Dalībnieki varēs baudīt braucienu pa labākas kvalitātes asfaltu nekā iepriekšējos gadus! Aicinu visus aktīvās atpūtas cienītājus 1. septembrī uz Siguldu!"

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens aicina ikvienu velo cienītāju izvēlēties starp "Elektrum" Tautas (36 km), Retro velo (29 vai 22 km),  MTB (48 km) vai Sporta šosejas (99 km) distancēm. Pieteikšanās pilnā sparā rit mājaslapā velo.lv.

Sacensību rīkotāji ne tikai apbalvos ātrākos riteņbraucējus, bet arī pasniegs īpašās balvas stilīgāk tērptajiem, ekskluzīvāko velosipēdu īpašniekiem, vecākajiem dalībniekiem, kuplākajai ģimenei un darba kolektīvam. Gaidāmas arī citas pārsteiguma balvas.

Dalībnieku ērtībām 30. un 31. augustā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" notiks Vienības velobrauciena expo, kurā būs iespējams izņemt dalībnieku numurus un iegūt citu nepieciešamo informāciju.
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83743286sec.