Noslēdzies "999 Tūre" golfa turnīru seriāls

Ar izspēlētu pēdējo posmu 21.septembrī, kuru rīkoja Reiņa trase sadarbībā ar SEB banku -  noslēdzies turnīru seriāls "999 Tūre" – 9 bedrītes, 9 turnīri un 9 atbalstītāji. Pēdējā turnīra posmā spēlētājiem bija iespēja cīnīties par īpašo balvu – automašīnu VW Golf 7 par Hole in one 3.bedrītē. Šajā sezonā divas reizes bija iespēja vinnēt auto, taču veiksme nebija sabiedrotā.

Reiņa trasē jau otro gadu notika turnīru seriāls "999 Tūre", kurā katram posmam bija savs sadarbības partneris. Turnīru seriāls aizsākās 9.jūnijā un atlikušie 8 posmi tika aizvadīti visas vasaras garumā. Golfa spēlētāju vidū turnīrs bija ļoti populārs un šajā sezonā visos posmos piedalījās maksimālais spēlētāju skaits. Spēlēs laikā tiek izspētās 18 bedrītes, kuru laikā spēlētāji cīnās par atbalstītāju sarūpētajām balvām 1000Ls apmērā katrā posmā.

"Šajos turnīros piedalās pieredzējuši spēlētāji un visas sezonas garumā bija sīva konkurence.  Ar katru posmu interese par turnīru pieauga, un bija pat daži posmi, kad gribētāji palika aiz strīpas, jo iespējamais spēlētāju skaits laukumā ir ierobežots. Latvijā kopumā pēdējo gadu laikā golfa spēlētāju skaits pieaug, īpaši priecājamies par to, ka arvien vairāk jaunieši aizraujas ar šo sporta veidu. Esošais pieprasījums pēc kvalitatīviem turnīriem liek plānot arī nākamgad tupināt attīstīt šo turnīra formātu", stāsta Reiņa trases īpašnieks Olavs Legzdiņš.

Pēdējā "999 Tūres" posmā dāmu konkurencē ar handikapu līdz 25 laurus plūca Arta Bažovska un Gunta Zaķīte handikapu grupā no 26 līdz 40. Savukārt, kungu  grupā ar handikapu līdz 24 precīzākais bija Andrejs Cīrulis, bet Māris Kalniņš uzvarēja grupā ar handikapu no 25 līdz 36.

Paralēli Reiņa trasē notiek arī "Elvi Open" turnīrs spēlētājiem bez handikapa ierobežojumiem, kur pirmos soļus sper arī jaunie spēlētāji. Šī turnīra fināla posms notiks 5. oktobrī.

Šogad "999 Tūres" sadarbības partneri bija: "Neste Oil", "Monsanto", "Jumis", "Rīgas ostas elevators", "CEMEX", "VentEko", "SEB", "Cēsu alus", kas visos posmos veldzēja spēlētāju slāpes un "Moller Auto Lidosta", kas īpaši rūpējās par spēlētāju azartu, piedāvājot balvā VW Golf 7 par Hole in one divas reizes.

Par "Reiņa trase"

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trasē ir pieejams deviņu bedrīšu golfa laukums, kā iesācējiem, tā lietpratējiem, ir arī treniņlaukums ar attālumu atzīmēm. Velonomā ir pieejami 15 kalnu velosipēdi - gan sieviešu, gan vīriešu riteņu modeļi un papildus bērnu sēdeklīši. "Meža Reinis" - ja nav bailes no augstuma un grūtībām, piedāvājam izbaudīt šķēršļu joslu "Meža Reinis".

Viesu namā piedāvājam atpūsties īpašos dizaina numuriņos un baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus ārpus ierastās pilsētas drūzmas. Pēc kārtīgas pasportošanas iesakām apmeklēt mūsu pirti.

Kafejnīcā "Reiņa Cafe" var lieliski atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no mūsu lieliskās ēdienkartes un īpašos piedāvājumus katram gardēdim mājīgās telpās.
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53517199sec.