Piecas pazīmes, kas liecina, ka izvēlētā viesnīca var jums likt vilties

Ne vienam vien ceļotājam reiz gadījies ierasties viesnīcā, lai uzlūkotu gluži citu skatu nekā sākotnēji internetā apskatītajā piedāvājumā.

Lai nenāktos piedzīvot šādu vilšanos, portāls SmarterTravel.com nosaucis dažas no izplatītākajām pazīmēm, kas bieži liecina, ka izvēlētā viesnīca realitātē jums varētu nebūt pa prātam.

1. Pārāk perfektas fotogrāfijas

Nav noslēpums, ka ikkatrs uzņēmums sevi allaž cenšas prezentēt no labākās puses. Taču grafiskās apstrādes programmas lietpratēja rokās pat noplukušām telpām ļauj pārtapt pieczvaigžņu apartamentos, tādēļ gadījumā, ja internetā skatāmajos viesnīcas foto viss šķiet ārkārtīgi perfekts, tas patiesībā var liecināt par gluži pretējo. Nereti viesnīcu fotogrāfijās redzams arī, piemēram, idillisks peldbaseins ar kristāldzidru ūdeni un peldkostīmos tērpta daiļava tajā, kamēr realitātē pie baseina valda haoss, netīrība, un teju ik brīdi tajā plunčājas vairāki desmiti atpūtnieku.

2. Novecojusi mājaslapa

Internets nenoliedzami ir viens no svarīgākajiem un ērtākajiem rīkiem mūsdienu ceļotāja rokās. Tādēļ, ja reiz viesnīca nav gatava parūpēties par lietotājiem ērtas un pilnībā funkcionālas mājaslapas izveidi, ļoti iespējams, ka līdzīga situācija vērojama arī tās numuros. Tas, protams, nebūt nenozīmē, ka ikkatram nelielam viesu namam būtu jāapsver IT nodaļas izveide, tomēr mājaslapas nepilnību gadījumā potenciālajam viesim der sīkāk papētīt, vai ar viesnīcu patiesi viss ir vislabākajā kārtībā.

3. Negatīvas viesu atsauksmes

Lieki piebilst, ka, izvēloties viesnīcu, iepazīšanās ar atsauksmēm internetā ir teju neatņemams solis. Turklāt der izlasīt tik daudz atsauksmju, cik vien spējat atrast, iepazīstoties ar viedokļiem, kurus izteikuši ceļotāji ar jums līdzīgām vēlmēm un vajadzībām, kā arī pievēršot uzmanību, kā un vai viesnīcas pārstāvji atbild uz sūdzībām. Vai viņi ir kareivīgi vai izpalīdzīgi, atklāti vai negodīgi? Tiešsaistē paustā attieksme, visticamāk, atspoguļosies arī, apkalpojot klientu klātienē.

4. Sarežģīti sazināties ar reālu personu

Ja viesnīcas darbinieki laicīgi un draudzīgi neatbild uz e-pasta vēstulēm vai telefona zvaniem, kas liek jums domāt, ka viņi būs atsaucīgi un izpalīdzīgi jūsu apmešanās laikā?

5. Google Street View liecina par ko citu

Ja jūsu izvēlētās viesnīcas mājaslapā norādīts, ka tā atrodas pavisam tuvu pašiem labākajiem tūrisma objektiem, der pārliecināties, vai tā patiešām ir – šim nolūkam var vienkārši ievadīt adresi "Google Maps" meklētājā. Vēl jo vairāk – izmantojot "Google Street View", apskatiet viesnīcas ēku. Ja tā šķiet slikti uzturēta vai gluži vienkārši neatbilst aprakstam (fotogrāfijām), steigšus meklējiet citu viesnīcu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30837584sec.