7 interesanti fakti par sanatoriju «Jantarnij Bereg»

Vienā no gleznainākajām Jūrmalas vietām - Jaunķemeros, Zvīņu ielā 2, atrodas īpaša sanatorija "Jantarnij Bereg". Iepazīstināsim lasītajus ar septiņiem iepriekš nedzirdētiem faktiem par šo sanatoriju.

Unikāla atrašanās vieta

Sanatorija "Jantarnij Bereg" atrodas Baltijas jūras krastā, Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Lielāko tās daļu aizņem priežu mežs, kurā taciņas aizvedīs ikvienu uz pludmali, kur netraucēti var vērot brīnišķīgus saulrietu. Klusums, miers, brīņiškīga daba un maigs klimats – nekas nespēj iztraucēt viesu atpūtu vai rehabilitāciju. Aktīvās atpūtas cenītājus gaida kompleksa sporta bāze, kurā atrodas atklātie tenisa korti, volejbola laukums, kā arī ir iespēja nodarboties ar badmintona spēli un galda tenisu.

Vēsturiskais interjers

Sanatorija "Jantarnij Bereg" ir saglabājusi ne tikai unikālu medicīnisko bāzi, bet arī priekšmetus, kas atsauks atmiņā "padomju laikus". Apmeklētājus gaida gan "Brežņeva vasarnīca", gan sanatorijas "Jantarnij Bereg" un Jūrmalas kūrorta Vēstures muzejs. Daži numuri vēl saglabājuši savu vēsturisko unikalitāti. Tā ir lieliska iespēja pagriezt atpakaļ laika ratu un nokļūt pagājušā gadsimta 70. un 80. gados.

Pieejamas cenas

Viena no sanatorijas "Jantarnij Bereg" priekšrocībām ir tā, ka šeit var atpūsties teju jebkurš, neatkarīgi no viņa finansiālajām iespējam. Ikviens var izvēlēties luksusa vai ekonomiskās klases numuru, desmit dienu ceļazīmi vai atpūtu nedēļas nogalē ar ēdināšanu trīs reizes dienā. Savukārt ārsti viesiem piedāvās dažādas medicīniskās un atveseļošanās procedūras.

Individuāla pieeja

Sanatorijas mediķi ikvienam sanatorijas viesim piemeklēs individuālu programmu. To ir tik daudz - var izmēģināt Ķemeru dūņu aplikāciju, ārstniecisko minerālūdeņu, kas iegūti 435 metru dziļumā, kā arī pērļu un sērūdeņraža vannu dziednieciskās īpašības. Katru dienu apmeklētāju rīcībā ir arī baseins, sauna un skābekļa kokteiļi.

Kvalitatīva ārstēšana

Labākā ārstniecība ir atpūta kvalificētu ārstu uzraudzībā. Sanatorija "Jantarnij Bereg" ietver tradicionālo ārstēšanu sanatorijas tipa kūrortā, dažādas atveseļošanās un rehabilitācijas programmas. Sanatorijā var aizmirst par ikdienas rūpēm un steigu. Atpūtniekiem tiek rekomendēts arī izslēgt mobilos tālruņus, lai tie spētu pilnībā aizmirsties un koncentrēties uz savu labsajūtu.

Īpašie piedāvājumi

Līdz februāra beigām ikviens var izmantot sanatorijas "Jantarnij Bereg" īpašo piedāvājumu un iegādāties klasisko medicīnisko ceļazīmi uz 7 un vairāk dienām ar atlaidi. Savukārt līdz 31. martam spēkā ir 20% atlaide visām medicīnas programmām. Plašāka informācija atrodama šeit.

Profesionāls un pieklājīgs sanatorijas personāls

Sanatorijā "Jantarnij Bereg" strādā labākie ārsti, administratori un darbinieki. Pret savu darbu un sanatorijas atpūtniekiem viņi attiecas ar mīlestību - gluži kā pret ģimenes locekļiem. Tāpat sanatorijā "Jantarnij Bereg" ir arī lieliska un dažāda ēdināšana, laba bibliotēka, masāžas, vannas, peldbaseins, trenažieru zāle un galvenais - jūra un neskarts priežu mežs. Kā arī daudzas aktīvās atpūtas iespējas visai ģimenei - sākot no riteņbraukšanas līdz pat aizraujošām ekskursijām.

Dienā viesi var īsināt laiku bibliotēkas lasītavā, kā arī iepatikušos grāmatu var ņemt līdzi arī uz savu numuriņu. Savukārt vakaros viesus gaida koncerti, kinoseansi, diskotēkas un karaokes vakari, kā arī biljarda turnīri un atpūta uz mīksta dīvāna pie silta kamīna.

Atpūtnieki var apmeklēt mājīgu kafejnīcu un baudīt aromātiskas tējas tasi. Piemiņai par labu atpūtu, sanatorijas veikalā var iegādāties mazus suvenīrus.

Izbaudī atpūtu sanatorijā "Jantarnij Bereg"! Jūs par to nekad nenožēlosiet.

Plašāka informācija par ārstēšanās un atveseļošanās programmām - šeit.

Ļaujiet savam organismam atpūsties, bet sanatorijas mediķiem - parūpēties par Jūsu veselību!

Adrese: Jūrmala, Zvīņu iela 2, Tālr.: +371 677 35 950, + 371 677 36 500

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49418998sec.