Rīgas kafejnīca pirmdienas rītos labam noskaņojumam piedāvās kafiju bez maksas

Lai sniegtu papildu motivāciju rudenīgajos rītos, jau no šodienas izaugsmes kafejnīca “SPIIKIIZI” pirmdienu rītos no plkst. 8.00 līdz plkst. 9.00 visiem garāmgājējiem bez maksas piedāvās kafiju. 

Aizejot saulainajai vasarai, rudens bieži vien atnest drūmāku noskaņojumu. Īpaši pirmdienu rīti nereti ir gausi un bez vajadzīgās motivācijas devas. “Jau kādu laiku domājām par to, kā sniegt papildu uzmundrinājumu garāmgājējiem, kas raitā solī dodas iepretim darāmo darbu saraksta pildīšanai. Nav noslēpums, ka diennakts gaišajam laikam paliekot īsākam, tā vien šķiet, ka ir arvien mazāk laika, lai izdarītu visu, kas plānots.

Esam novērojuši, ka rīta kafiju cienītājiem, īpaši grūti ir pirmdienu rīti, kad tikko kā sākusies darba nedēļa. Nereti sanāk arī steigties, tāpēc garāka rinda vai kas cits, var būt kā iemesls, lai atteiktos no tajā brīdī tik ļoti vajadzīgā uzmundrinošā dzēriena. Tā iemesla dēļ arī nācām klajā ar šo akciju, piedāvājot visiem tiem, kam dodoties uz darbu vai skolu, pa ceļam ir Krišjāņa Valdemāra iela, piestāt turpat ielas malā un “uzpildīt” savu motivāciju nedēļai. Ja laiks būs rudenīgi riebīgs, kafija būs pieejama iekštelpās,” stāsta “SPIIKIIZI” vadītājs Āris Birze. 

Bezmaksas kafiju būs iespējams baudīt pirmdienu rītos turpmāko mēnešu garumā pie “SPIIKIIZI”, Krišjāņa Valdemāra ielā 17a. 

“SPIIKIIZI” ir 2016. gadā atvērta "Izaugsmes Kafejnīca" ar misiju nodrošināt vidi kurā tikties, vadīt izaugsmes lekcijas un lasīt izaugsmes literatūru. Regulāri tiek organizēti klātienes un tiešsaistes pasākumi un lekcijas kā jaunajiem uzņēmējiem, tā jauniešiem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 25.03.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.03.2024 - 20.03.2024 Neaizmirstama atpūta TUNISIJĀ! Latvia Tours
Dzidrais un tīrais ūdens pludmalēs, vēsturiskās, iespaidīgās ēkas, kā arī daudzveidīgās atpūtas iespējas piesaista tūristus katru gadu. | Skatīt vairāk
no 525 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14436388sec.