Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga

29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru Lounge Fenikss. Restorāns un bārs atrodas četrzvaigžņu superior dizaina un mākslas viesnīcā Aston Hotel Riga, kas durvis vēra maijā.

Par viesu labsajūtu jumta terasē gādāja DJ Maija Rozīte-Krištopāne, bet lobija bārā džeza noskaņā viesus izklaidēja dziedātāja Kristīne Prauliņa un pianists Toms Mikāls.

Vairāk nekā 100 viesu no biznesa, modes, reklāmas un sporta pasaules izbaudīja restorāna terases un bāra iedvesmojošo atmosfēru.   

Restorāns KITSCHen ar terasi izvietots viesnīcas 6. stāvā un paver jaunu skatu uz pilsētas jūgendstila jumtiem. Pieredzējušais šefpavārs Roberts Slaidiņš, kurš savu meistarību pilnveidojis pie Michelin šefpavāriem Vācijā, izveidojis sezonāla koncepta ēdienkarti, kas atklāj katras sezonas labākās garšas.

Viesnīcas otrajā stāvā viesus uzņēma Lounge Fenikss, kur īpašo bāra atmosfēru rada unikāls apgaismojums, kuru pēc arhitekt biroja ARTEK vīzijas radīja metāla mākslinieks Andis Vecvanags. Bāra iekārtojums un dzērienu karte ir tapuši sadarbībā ar vairāku Rīgā iecienītu bāru līdzautoru Arvi Zēmani.

Līdz ar Aston Hotel Riga kompleksa atvēršanu, uzņēmums Alfor uzsāk darbību viesmīlības jomā, paplašinot uzņēmuma piedāvāto izklaides pakalpojumu klāstu ar modernu un augstvērtīgu atpūtas vietu Rīgas centrā.

Par uzņēmumu

SIA Alfor piedāvā daudzveidīgus izklaides un atpūtas pakalpojumus Fenikss spēļu zālēs un online platformā Fenikss Casino, mākslas un dizaina viesnīcā Aston Hotel Riga un restorānā KITSCHen. Uzņēmums jau 18 gadus atbalsta prominento Purvīša balvu, ko pasniedz par izcilību laikmetīgajā māksla. Savukārt SIA Alfor valdes priekšsēdētājs Jānis Zuzān privātā kārtā izveidojusi mākslas centru Zuzeum, kas ir mājvieta lielākajai privātajai Latvijas vizuālās mākslas kolekcijai. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54627299sec.