McDonald’s® Latvijā ievieš jaunu maltītes pasūtīšanas iespēju

Vadošais restorānu tīkls McDonald’s®, sekojot mūsdienu tehnoloģiju aktualitātēm, Latvijā ieviesis jaunu un inovatīvu pakalpojumu – no 2024.gada 4. oktobra, visos uzņēmuma restorānos Latvijā ieviesta Mobilās pasūtīšanas un apmaksas funkcionalitāte, izmantojot McDonald’s® aplikāciju. Tā ļaus viesiem pasūtīt maltīti jebkurā McDonald’s® restorānā un saņemt pasūtījumu sev ērtā saņemšanas veidā: restorānā pie letes baudīšanai uz vietas vai līdzņemšanai, saņemt pasūtījumu McDrive™ vai īpaši paredzētā autostāvvietā, kur pasūtījums tiks nogādāts klientam līdz pat automašīnai.

“Mēs pastāvīgi meklējam veidus, kā sniegt mūsu viesiem vislabāko pieredzi McDonald’s® restorānos un nodrošināt ērtāko apkalpošanu. Šodien esam sasnieguši jaunu posmu mūsu izaugsmes ceļā, turpmāk ļaujot viesiem pasūtīt savu iecienītāko maltīti mobilajā aplikācijā un saņemt to sev ērtā saņemšanas vietā. Mēs esam pārliecināti, ka inovācijas mūsu klientiem sniedz dažādas priekšrocības. Patīkama restorānu vide, ērtības un ātra apkalpošana vienmēr ir bijušas mūsu raksturīgākās iezīmes, un, pateicoties digitālajām tehnoloģijām, mēs tās varam attīstīt un izcelt vēl vairāk,” norāda McDonald’s® vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis (Vladimir Janevski).

Mobilā pasūtīšana un apmaksa piedāvā jaunas iespējas un lielāku ērtību, ļaujot restorāna viesiem pielāgot savu pasūtījumu tieši savām vajadzībām, tāpat kā to iespējams izdarīt restorānā. Kad pasūtījums ir apmaksāts, McDonald’s® aplikācijā iespējams ērti saglabāt kartes datus, lai nākamreiz tie nebūtu jāievada atkārtoti. Tāpat aplikācijā iespējams saglabāt arī pasūtījumu vēsturi no pirmās reizes, lai varētu ātrāk pasūtīt savu iecienītāko maltīti.

McDonald’s® mobilā aplikācija ir bez maksas pieejama Google Play vai App Store. Tā ļauj lietotājiem viegli atrast visus sev tuvumā esošos McDonald’s® restorānus, saņemt jaunākās ziņas par akcijām un īpašajiem piedāvājumiem, kā arī piedalīties programmā Mans McDonald’s® , kurā McDonald’s® viesi var pelnīt bonusa punktus un apmainīt tos pret bezmaksas maltīti, un tagad arī veikt pasūtījumu pirms ierašanās noteiktajā vietā. Tikai ar dažiem klikšķiem informācija par klienta veikto pasūtījumu nonāk restorāna virtuvē un pēc tam aplikācijā norādītajā saņemšanas vietā: restorānā pie letes, pie galdiņa, McDrive™ vai īpaši paredzētā autostāvvietā, kur pasūtījums tiks nogādāts klientam līdz pat automašīnai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13817382sec.