Latvijas Labākais viesnīcu restorāns 2023 – restorāns un bārs STAGE22 atklāj jauno ēdienkarti.

Grand Hotel Kempinski Riga izsmalcinātais Restorāns & Bārs Stage22 ir kļuvis par Latvijas labāko viesnīcas restorānu 2023.gadā. Šīs atzinības iegūšana no World Culinary Awards ir apliecinājums restorāna nemainīgajai kvalitātei un centībai nodrošināt klientiem izcilu pieredzi, kā arī piesaista vietējos un starptautiskos gastronomijas entuziastus un blogerus, kuri vēlas izbaudīt izcilu virtuvi.

Par godu šim notikumam, Stage22 nāk klajā ar savu jauno ēdienkarti "Asian Fusion", kas izstrādāta, lai savaldzinātu garšas kārpiņas un uzlabotu ikviena gastronomisko pieredzi. Restorāna Stage22 šefpavārs Kaspars Reveliņš un viesnīcas šefpavārs Nahsen Akgul ir apvienojuši savas zināšanas, izstrādājot ēdienkarti, kas demonstrē garšu saplūšanu, iekļauj inovatīvas tehnikas, vienlaikus izmantojot labākās sastāvdaļas.

Šefpavārs Akgul uzskata, ka katram ēdienam ir savs atšķirīgs stāstījums. Jaunā ēdienkarte atklāj valdzinošu stāstu par īpašiem piedzīvojumiem, kur saplūst jaunas, vilinošas garšas, aromāti un sajūtas. Neraugoties uz daudzveidīgajām Āzijas garšām jaunajā ēdienkartē, šefpavārs Kaspars nelokāmi atbalsta vietējos lauksaimniekus un piegādātājus, nodrošinot, ka klienti var izbaudīt vietējās produkcijas garšas, vienlaikus dodoties svaigu un vilinošu garšu ceļojumā. Jautāts par īpašo ēdienu jaunajā ēdienkartē, šefpavārs Nahsen Akgul nepārprotami norāda uz plaucētām jūras ķemmītēm, grilētām austerēm vai Stage22 visu laiku iecienīto trifeļu burgeru.

Restorānā un bārā Stage22 lielisku ēdināšanas pieredzi nodrošina ne tikai ēdiens. Pievilcīga atmosfēra, skanīgi mūzikas ritmi, sirsnīga viesmīlība un rūpīgi izstrādāts kokteiļu saraksts padara to par iecienītu galamērķi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.50736094sec.