Atvērta jauna diennakts «Pica Lulū» picērija

Atvērta jauna diennakts «Pica Lulū» picērija

Ceturtdien, 2024. gada 18. aprīlī, Aristida Briāna ielā 9a, durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" diennakts picērija. “Pica Lulū” Valdemāra Pasāžā ir uzņēmuma deviņpadsmitā picērija Latvijā un ar šīs filiāles atvēršanu, turpina būt par lielāko picēriju tīklu Latvijā.

"Pica Lulū" Briāna kopumā ieņem 103 kvadrātmetru lielu platību un ne velti darbosies 24/7 – picērija atrodas blakus tautā iecienītām izklaides vietām, līdz ar to ballētāji izsalkumu spēs remdēt jebkurā diennakts stundā. Vasaras sezonā apmeklētāju priecēs arī āra terase.

Šī ir piektā diennakts “Pica Lulū” no kopumā 17 picērijām Rīgā, vēl pa vienai picērijai atrodas Jūrmalā (Lielupē) un Ādažos.

“Patiesībā šī ir mana trešā Lulū picērija, kuru dizainēju. Veidojot atmosfēru un interjeru, cenšos iekļaut objekta apkārtējo vidi. Šeit esmu radījusi industriālu, vienlaikus mājīgu vidi, kur starp darbiem un tusiņiem var baudīt picas. Interjerā iekļāvu pilsētvides elementus, kā arī Rīgas ēku attainojumus un cilvēku tēlus to dažādākajās interpretācijās. Atmosfēru rada sulīgie sienu toņi un neuzbāzīgais apgaismojums,” stāsta Natālija Tanne, pieminot, ka no citām picērijām šī atšķiršies ar savu rotaļīgo, taču jau nobriedušo raksturu. Natālija novēl, lai jaunajā “Pica Lulū” plosās aktīvas sarunas un smiekli, kā arī kāds gurniņš pēc pirmā kodiena picā iegriež uz danci kādā no apkārtējām deju grīdām.

“Pica Lulū” nemainīgi lielu uzmanību pievērš tam, lai picu un citu ēdienu gatavošanai iepirktu iespējami augstākas kvalitātes Latvijā audzētus produktus, tā atbalstot lielākas un mazākas Latvijas saimniecības. Tā ir “Pica Lulū” vēlme klientiem nodrošināt maksimāli labāko produktu un reizē palīdzētu attīstīt vietējo ekonomiku. Picu tīkls sadarbojas ar tādiem Latvijā labi pazīstamiem uzņēmumiem kā “Hartvik”, “Smiltenes piens”, “Dobele” u.c.

“Pica Lulū” piedāvājumā ir vairāk kā 40 dažādu veidu un 3 dažādu izmēru pēc oriģinālām receptēm pagatavotas Ziemeļamerikas stila picas, kā arī salāti, deserti un mērces.

“Pica Lulū” tika dibināta 1993. gadā un pirmā picērija atklāta 1994. gadā – “Pica Lulū Valdemāri”.

Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 200 darbinieku. Picēriju tīkla "Pica Lulū" īpašnieks ir SIA "Later LTD", kas 2023. gadā strādāja ar 8,12 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,6% lielāks nekā gadu iepriekš. SIA "Later LTD" nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksāja 1,1 miljonu eiro. Salīdzinot ar citiem restorānu un mobilās ēdināšanas vietu pakalpojumu sniedzējiem, SIA "Later LTD" vidējās nodokļu iemaksas uz vienu strādājošo bijušas augstākas nekā nozarē vidēji.

“Pirms neilga laika atvērām lielāko “Pica Lulū” picēriju Mežciemā un šodien priecājamies vērt durvis jaunai diennakts picērijai. Mēs patiesi lepojamies jau 30 gadus būt lielākais picēriju tīkls Latvijā, nodrošinot arī vairāk nekā 200 darbavietas. Lai atzīmētu šo jubilejas gadu arī kopā ar mūsu uzticamajiem picmīļiem, jau pavisam drīz izziņosim jaunumus par grandiozām svinībām visas vasaras garumā, noslēdzot vasaru ar ievērojamām svinībām - Picfestu,” atklāj “Pica Lulū” direktore Maija Zariņa.

“Pica Lulū” regulāri pārsteigusi ar oriģinālām garšām, taču šoreiz jaunas vēsmas baudāmas arī interjerā. Jaunās picērijas interjera dizainere ir Natālija Tanne.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45388699sec.