McDonald’s atklās pirmo restorānu Imantā, Rīgā

2011.gada 3.novembrī, durvis vērs McDonald’s pirmais restorāns Imantā, Kurzemes prospektā 3F. Jaunais restorāns būs lielākais “McDrive” restorāns Latvijā, un tajā ēdienu varēs baudīt gan iekštelpās, gan ērti piebraukt ar mašīnu un veikt pasūtījumu. Tāpat jaunais restorāns ietvers unikālas telpas dažādām bērnu aktivitātēm. Ar “McDrive” restorāna atvēršanu McDonald’s turpina realizēt darbības paplašināšanās plānus Daugavas kreisajā krastā, Rīgā.

Jaunais “McDrive” restorāns svinīgi tiks atklāts 3.novembrī pulksten 13:00. Atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas vicemērs Andris Ameriks un ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere (Judith Garber). Pasākumu vadīs šarmantā Baiba Sipeniece, savukārt ar muzikālajiem priekšnesumiem priecēs un pārsteigs ritma apvienība “Pulsa efekts” un talantīgais mūziķis Jānis Stībelis. “McDonald’s” restorāna atklāšana būs slēgts pasākums. Ikvienam ir iespēja piedalīties “European Hit Radio” konkursā 31.oktobrī un 1.novembrī, kura ietvaros četri uzvarētāji saņems ielūgumus uz restorāna atklāšanas pasākumu. Apmeklētājiem jaunais restorāns būs atvērts 3.novembrī no pulksten 16:00.

Pašlaik Rīgā ir astoņi “McDonald’s” restorāni, no kuriem četri ir “McDrive” restorāni. Pēdējo divu gadu laikā uzņēmums ir atvēris divus jaunus restorānus t/c “Spice” un t/p “Alfa”, kā arī restaurējis restorānu Merķeļa ielā 1. Tāpat “McDonald’s” ir atvēris divas kafetērijas “McCafe” gardas kafijas un konditorejas cienītājiem, no kurām viena atrodas uzņēmuma restorānā t/c “Spice”, bet otra – Merķeļa ielā 1.

“McDonald’s” atgādina, ka šā gada 15.novembrī durvis vērs arī uzņēmuma pirmais restorāns ārpus Rīgas, kas atradīsies Daugavpilī un iezīmēs sākumu uzņēmuma paplašināšanās plāniem reģionos.

 

 

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no “McDonald’s“ restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību. Papildu informācija par “McDonald’s“ ir pieejama aboutmcdonalds.com, mcdonalds.lv, Twitter (@McDonalds) un Facebook (Facebook.com/McDonalds).

“McDonald’s“ darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu Vecrīgā. 2010.gadā tika atvērts astotais restorāns t/p “Alfa” Rīgā, tā izveidē ieguldot gandrīz 500 000 latu. “McDonald’s“ Latvijā ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs – pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis gandrīz divas reizes, tagad sasniedzot vairāk nekā pustūkstoti. “McDonald’s“ piedāvā darba iespējas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, “McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charities Latvija”, kura darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta.

“McDonald’s“ pārstāvniecība Latvijā ir SIA “Premier Restaurants Latvia”, kas pieder Maltas kompānijai “Premier Capital”. “Premier Capital” pārvalda 54 “McDonald’s” restorānus Baltijas valstīs, Maltā un Grieķijā un plāno ieguldīt 14 miljonus latu attīstībā un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem Baltijas valstīs līdz 2013.gadam. Šogad Latvijā “McDonald’s” plāno atvērt trīs “McDrive” restorānus – divus Rīgā un vienu Daugavpilī, kas kļūs par pirmo uzņēmuma restorānu ārpus galvaspilsētas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Dome Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52485418sec.