Vēro Elizabetes II valdīšanas svinības no restorāna uz Royal Festival Hall jumta

No 1. jūnija līdz 30. septembrim Londonā, uz Karaliskā Festivāla halles (Royal Festival Hall) jumta pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs pieejams ceļojošais Electrolux restorāns Cube. Baudot labāko Apvienotās Karalistes šefpavāru gatavotas maltītes 3. jūnijā, restorāna apmeklētājiem būs iespēja vērot 1000 kuģu flotes parādi Temzas upē par godu Elizabetes II kronēšanas 60. gadadienas svinībām. Savukārt no 27. jūlija līdz 12. augustam restorāna apmeklētāji no neparasta skatu punkta varēs sajust Vasaras Olimpisko spēļu gaisotni.

Electrolux Cube mobilais restorāns ir caurspīdīga, 140 kvadrātmetru liela konstrukcija, kas ceļo pa Eiropu un piedāvā neaizmirstamas pusdienas un vakariņas ar unikālu panorāmas skatu izcilāko šefpavāru kompānijā. Londonā restorāns izvietots uz Karaliskās Festivāla halles jumta. Tā ir viena no pasaulē zināmākajām klasiskās mūzikas koncertu norises vietām. Tā atrodas modernajā Dienvidkrasta (South Bank) krastā, uz Temzas.

Restorāns vienlaicīgi var uzņemt līdz 18 apmeklētājiem. Uz pusdienām vai vakariņām Cube restorānā var pieteikties interneta vietnē www.electrolux.co.uk/Cube/London. Pusdienas vienai personai izmaksās 200 EUR, savukārt vakariņas – 275 EUR. Restorāna apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt izcilu ēdienu, bet arī interaktīvā veidā mācīties no labākajiem mūsdienu šefpavāriem un pārliecināties, ka arī mājas apstākļos var radīt restorāna noskaņu un ēdienus. Cube pavāri gatavo uz jaunās Electrolux Inspiration range kolekcijas tehnikas, kas radīta mājsaimniecībām, iedvesmojoties no profesionālās virtuves tehnikas restorānos. Electrolux ir vairāk nekā 90 gadu pieredze restorānu virtuvju iekārtošanā, tajā skaitā teju pusē Eiropas Michelin zvaigžņoto pavāru darba vietās.

Cube restorānu ideja turpina jau 2009. gadā Electrolux aizsākto dizaina un pavārmākslas apvienošanu, kad tika radīts restorāns uz Parīzes modernās mākslas muzeja Palais de Tokyo jumta. Pēc tam īpašais restorāns atradās Milānā un tagad Londonā, un līdztekus arī Stokholmā.

Elizabetes II kronēšanas svinības

Elizabetes II kronēšanas dimanta jubilejas svinības norisināsies no 2. līdz 5.jūnijam. Karaliene personīgi piedalīsies valdīšanas jubilejas pasākumos Lielbritānijā, bet uz svinībām britu sadraudzības valstīs dosies citi karaliskās ģimenes pārstāvji. Plašāk par karalienes kronēšanas svinību programmu var lasīt svinību oficiālajā interneta vietnē – www.thediamondjubilee.org/central-weekend.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Le Dome
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.46669102sec.