Nosauc restorānus, kuros meklēt romantisku noskaņu

Telegraph.co.uk piedāvā ieskatu pasaules romantiskākajos restorānos, kur ieturēt maltīti.

Le Luois XV restorāns Monako ir neapšaubāmi romantiska vieta, kur doties ieturēt maltīti. Restorāna interjers dekorēts ar zeltu un vairāk līdzinās greznai ēdamistabai, nevis jau ierastajiem restorāniem. Šis restorāns ir populāra vieta, kur vīrieši ved savas topošās līgavas, lai bildinātu vai sievas, lai atzīmētu kāzu gadadienu. 

Ithaa zemūdens restorāns Maldīvu salās atrodas Maldives Resort & Spa teritorijā un tieši blakus koraļļu rifiem. Restorāns popularitāti iemantojis jaunlaulāto vidū.

Viens no pasaulē mazākajiem restorāniem pasaulē, Solo per Due Itālijā, spēj vienlaicīgi apkalpot tikai divus galdiņus vienlaicīgi. Restorāns paredzēts tieši pāriem, jo tiek nodrošināta privāta telpa prom no citu acīm, kā arī pārus netraucēs viesmīļi, kurus iespējams pasaukt tikai pēc zvana paskandināšanas.

Fasano restorāns Ungārijā paredzēts pāriem, kur vēlas baudīt divvientulību. Restorāns atrodas bijušās fermas vietā, grīdas sedz koka dēļi, bet griestus vienkāršs segums, kas rada sajūtu, ka atrodieties laukos.

Nautika restorāns Dubrovņikos Ungārijā atrodas jūras krastā ar izeju uz vecpilsētu. Restorāna āra terase populāra siltos vasaras vakaros. Vieta iemantojusi popularitāti, piedāvājot ēdienus, kas gatavoti no vietējām zivīm.

Le Jules Verne restorāns atrodas Parīzē, turklāt pašā Eifeļtornī, sniedz romantisku noskaņu un neaizmirstamu skatu virs pilsētas.

Tides restorāns Barbadosā sniedz relaksētu, neformālu atmosfēru un saukts kā viens no labākajiem restorāniem valstī. Okeāna tuvums, svaigais gaiss un jūras produktu ēdieni padara šo restorānu īpašu.

Breeze restorāns atrodas Bangkokā, viesnīcas Lebua jumta terasē. Restorāns piedāvā baudīt romantiskus vakarus, vērojot dzīvīgo pilsētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Kaļķu vārti
,


Estravel Latvia
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05303192sec.