Ieskaties - vieni no interesantākajiem ēdieniem bērniem Latvijas restorānos

Vecākiem, lielajām māsām vai brāļiem, kuri vēlas palutināt pašus mazākos ar tieši viņiem gatavotu ēdienu un īpaši veltītu uzmanību, vērts ieskatīties restorāna piedāvājumos, kas piedāvā bērnu ēdienkartes.

Restorāns Colombo viesnīcā Karavella Hotel. Bērnu ēdienkartes piedāvājumā zupas (vistas zupa ar dārzeņiem un frikadeļu zupa), otrie ēdieni (vistas fileja ar kartupeļu biezeni, mini burgers ar salātiem, pica un citi) un deserti (pankūkas ar ievārījumu, šokolādi, saldējumu vai ogām).

Hotel Jūrmala Spa restorāns Jūrmala. Bērnu ēdienkartē tādi interesanti ēdieni kā gaļas salātiņi "Trīs sivēntiņi", mazie gaļas pelmenīši "Pītera Pena peldošās salas", Garfīlda iemīļotā lazanja, vistas gaļas pirātu iesmiņi, Karslona dzimšanas dienas kūciņa ar svecīti un citi ēdieni.

Opera Hotel & Spa restorāna bērnu ēdienkartē iekļauts ir vistas zupiņa ar burtiņu, cipariņu makaroniem un dārzeņu bumbiņām, tītara gaļas kotletīte ar kartupeļu biezeni un kraukšķīgiem dārzeņiem vai marinētiem gurķīšiem, saldējuma kokteilis ar sezonas ogām vai augļiem un citi gardi ēdieni.

Promenade Hotel restorāna Piano bērnu ēdienkartes piedāvājumā frī kartupeļi ar kraukšķīgu cūkgaļas karbonādi un tomātu mērci, plānās pankūkas ar kūpinātu gaļu vai sieru pasniegtas ar skābo krējumu,  pašu gatavoti pelmeņi, pildīti ar vistas gaļu, pasniegti ar skābo krējumu, saldējuma kokteiļi: ar zemenēm, šokolādi vai augļu sulām un citi ēdieni.

Restorāns Caviar Club viesnīcā Baltic Beach Hotel piedāvā šādus ēdienus bērniem – kartupeļu krēmzupa ar zaļajiem zirnīšiem, vārīti vai cepti cīsiņi, cepta zandarta gabaliņi ar rīsiem un balto mērci un citi ēdieni.

Labu apetīti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57247591sec.