Nemitīgā kustībā – mazais restorāniņš Umami pārsteidz ar jaunumiem

Trīs lieliski jaunumi vasaras krāšņākajā mēnesī atrodami mazajā restorāniņā Umami, kur tiek piedāvāta jauna ēdienkarte, kas tapusi kopā ar jauno pavāru un organizēts Sabiles sidra vakars. Vairāk par restorāniņa jaunumiem informē tā vadītāja Ilze Tanne.

"Umami jaunais pavārs Igors ir cilvēks ar lielu iedvesmu, daudz idejām un fantastisku garšas sajūtu. Igors ilgu laiku ir strādājis Jaunzēlandes un Dublinas restorānos un viesnīcās, tur ieguvis bagātu pieredzi. Viņam patīk radīt arvien jaunus ēdienus, tādēļ jaunā Umami ēdienkarte ir veidota kopā ar Igoru. Domājams, ka viņš arī turpmāk mainīs un radīs arvien jaunus ēdienus," informē Ilze Tanne.

Vairāki restorāna ēdieni ir saglabāti no iepriekšējās ēdienkartes, jo bijuši klientu iecienīti: "Vjetnamiešu pikantā pho zupa no umami buljona ar liellopa fileju, svaigiem spinātiem, rīsu nūdelēm un svaigiem garšaugiem", "Pho zupa no umami dārzeņu buljona ar austersēnēm, svaigiem spinātiem, rīsu nūdelēm un svaigiem garšaugiem", "Umami cēzara salāti umamīgā cēzarmērcē ar romiešu lapām, bekonu, pašmāju grauzdiņiem, parmezāna sieru", "Siltie tītara spinātu salāti vieglā krēmīgā sojas mērcē ar mandeļu skaidiņām un burkānu salmiņiem", "Cepeškrāsnī cepts ķirbis pārliets ar dedzinātā sviestā ceptu riekstu un sēklu miksli pasniegts ar bufalo mozzarella-rukolas salātiem un saulē kaltētiem tomātiem balsamico mērcē", "Portobello cepurīte ar kraukšķīgu gorgonzolas, garšaugu rīvmaizes garoziņu un ciedru riekstiem".

Šeit neliels ieskats jaunajā ēdienkartē: "Īsta zivju buljona zupa ar lasi un jūras veltēm ar svaigu baziliku un koreandru", "Vasaras salāti ar krāsnī ceptām bietēm, kazas sieru, fenheli un valriekstiem, pasniegti ar vieglu citrusa olīveļļas mērci", "Zaļie zirnīši ar zemenēm, balzamico, Grana Padano šķēlītēm un svaigu garšaugu miksu", "Lasis ar garšaugu sviestā ceptu kartupeli, aromātiskā vasaras zaļumu buljona mērcē" un citi apetīti rosinoši ēdieni.

Noteikti vērts minēt arī Umami paredzēto pasākumu patīkamu garšu un smaržu tīkotājiem, proti, jau 26. jūnija vakarā tiks organizēts garšīgs vakariņu pasākums. Vakariņu nagla – Latvijā ražots sidrs no Sabiles, par ko stāstīs pati saimniece un radītāja Baiba Circene. Vakara gaitā tiks piedāvāti pieci ēdieni, kas labi sader ar sidru. Būs iespēja arī sidru iegādāties par iepazīšanās cenu - 2 Ls/glāze, bet līdziņemšanai 8 Ls/pudele. Vakariņu sākums pulksten 18.30. Lai labi garšo!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.umami.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56638598sec.